Χρυσούλα Διαβάτη: “Ο Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης”
Ελλάδα

Χρυσούλα Διαβάτη: “Ο Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης”

Χρυσούλα Διαβάτη: “Ο Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης”

Την δική της άποψη εξέφρασε η Χρυσούλα Διαβάτη για όσα έγιναν μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή, της εταιρίας παραγωγής «Θεατρικές Σκηνές, αλλά και την Έλενα Ακρίτα. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου κου” από το καμαρίνι του θεάτρου Ιλίσια, όπου ανεβάζει την παράσταση “Δυο Γυναίκες Χορεύουν”.

“Η σάτιρα είναι για ανθρώπους που έχουν χιούμορ και καταλαβαίνουν”

Η ηθοποιός υποστήριξε τον κωμικό χαρακτηρίζοντας τον ως έναν τίμιο καλλιτέχνη, παλιάς κοπής που επικοινωνεί με το κοινό. «Πάντα υπήρχαν αυτά τα θεάματα στην Αθήνα. Η σάτιρα είναι για ανθρώπους που έχουν χιούμορ και καταλαβαίνουν. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μιλάει για κανέναν. Να μιλά ο καθένας για τον εαυτό του» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το θέατρο Παλλάς. «Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται;». Ποιος έχει πάει στο Παλλάς, η Σαρά Μπερνάρ; Εδώ το Εθνικό Θέατρο έχει το χάλι του το μαύρο.», είπε.

“Ο Μάρκος επικοινωνεί με το κοινό”

Αναφερόμενη στον Μάρκο Σεφερλή, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ επειδή είμαι ηθοποιός τόσα χρόνια, έχω δικαίωμα να μιλήσω. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης, σαν τους παλιούς. Επικοινωνεί με το κοινό, ποιος μπορεί να το κάνει αυτό;»

Το κίνημα #MeToo

H Χρυσούλα Διαβάτη αναφέρθηκε όμως και στο κίνημα #MeToo και τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση που συνταράσσουν το τελευταίο διάστημα το Hollywood. Σε ένα απότομο ξέσπασμα, αναφέρθηκε στις σταρ που έχουν εξομολογηθεί ότι έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν. «Με έχουν ενοχλήσει που βγήκαν όλες οι σταρ να πουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση, οι οποίες ξέρουν πως γίνανε, δηλαδή δεν μπορεί να μην έχεις πάει με τον μεγαλοπαραγωγό {;), αυτές είναι γνωστές ιστορίες. Θυμήθηκαν μετά από 50 χρόνια, στα γεράματά τους, ότι είχαν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Ήθελαν όμως πρώτα να κάνουν καριέρα όμως…».

Δείτε τις δηλώσεις της: