Δικηγόρος Τριαντάφυλλου: «Αφού δεν ζητά συγγνώμη προχωράμε με μήνυση και αγωγή»
Ελλάδα

Δικηγόρος Τριαντάφυλλου: «Αφού δεν ζητά συγγνώμη προχωράμε με μήνυση και αγωγή»

Δικηγόρος Τριαντάφυλλου: «Αφού δεν ζητά συγγνώμη προχωράμε με μήνυση και αγωγή»

Τελευταία εξέλιξη στην κόντρα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Στις δικαστικές αίθουσες φαίνεται πως αποφάσισαν τελικά να λύσουν τις διαφορές τους ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Το ζευγάρι που αποχώρησε από το τελευταίο live του J2US ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού. Εκείνος απάντησε με εξώδικο μέσω του δικηγόρου του Στέλιου Σούρλα.

Ο Τριαντάφυλλος ζητούσε από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όσα είπε. Η άρνησή της όμως, οδήγησε στο να προχωρήσει το τραγουδιστής, μέσω του συνηγόρου του σε μήνυση και αγωγή.

«Μετά το εξώδικο που κοινοποιήθηκε σήμερα στην κυρία Παπαδοπούλου, δεν έχουμε την οφειλόμενη συγγνώμη, την οποία περιμέναμε κι αυτό δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να κινηθούμε εναντίον της με μήνυση και αγωγή ενώπιων των ποινικών και αστικών δικαστηρίων», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Σούρλας στην εκπομπή Happy Day.

Και συνέχισε: «Ο εντολέας μου έχει δεχτεί πολλά μηνύματα συμπαράστασης και αυτό δείχνει ότι ο κόσμος δεν πιστεύει τις συκοφαντίες».

Τέλος, στην ερώτηση αν ο Τριαντάφυλλος θα αποσύρει τη μήνυση αν υπάρξει συγγνώμη ο κ. Σούρλας ανέφερε: «Το εξώδικο είχε αυτό το νόημα. Θα μπορούσαμε απευθείας να προχωρήσουμε σε μια μήνυση, Επειδή ο πελάτης μου δεν είναι δικομανής τον συμβούλεψα και εγώ να κάνει το εξώδικο».

https://streamable.com/qzm2cx