Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Ήταν σχίζα η κατάσταση στο My Style Rocks…”
Ελλάδα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Ήταν σχίζα η κατάσταση στο My Style Rocks…”

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Ήταν σχίζα η κατάσταση στο My Style Rocks…”

Η δυσάρεστη εμπειρία από το reality μόδας και οι προσβολές στο πρόσωπό της

Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε την εκρηκτική Δήμητρα Αλεξανδράκη στο πλατό της εκπομπής της.

Το εντυπωσιακό μοντέλο δεν ξεκίνησε από την αρχή της καριέρας της να περπατά σε λαμπερές πασαρέλες, αφού μόλις από την τρυφερή ηλικία των δεκατεσσάρων δούλευε σε ο,τι πόστο βάλει ο νους… από βενζινάδικο, συνεργείο για μηχανάκια μέχρι και σε κλαμπ.

Για τη συμμετοχή της στο My Style Rocks εμφανίστηκε εξαιρετικά απογοητευμένη, αφού σύμφωνα με την ίδια ήταν ένα μεγάλο λάθος.

“Μειώθηκε κατά πολύ η προσωπικότητά μου.

“Ήταν ένα τεράστιο λάθος, δε θα έπρεπε να έχω πάει”, είπε.

Εξήγησε πως περιστατικά που κόπηκαν στο μοντάζ και δεν είδαν οι τηλεθεατές, ήταν αυτά που την προσέβαλλαν και την έκαναν να φύγει άρον άρον από το παιχνίδι.

Όπως αποκάλυψε, υπήρχε έντονη εμπάθεια από συγκεκριμένα πρόσωπα για το άτομό της και δεν ήταν λίγες οι προσβολές και οι απαξιώσεις που δέχτηκε πίσω από τις κάμερες του παιχνιδιού.

“Πράγματα που δεν είδε ο κόσμος, πράγματα στενάχωρα… Δεν είχα ισάξια αντιμετώπιση, Υπήρχε πρόβλημα και στον τρόπο που περπατούσα”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η λιγοστή ξεκούραση, τα εξουθενωτικά γυρίσματα και η “αφαγία” ήταν οι λόγοι που προκαλούνταν οι κόντρες ανάμεσα στις κοπέλες, αν και σήμερα διατηρεί άψογες σχέσεις με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της -ακόμα και με την Τζώρτζια- και είναι ίσως το μοναδικό θετικό που προέκυψε από τη συμμετοχή της.

“Έχω γλυκά συναισθήματα για τις συμπαίκτριες μου. Είναι όλες υπέροχες, μία και μία”, τόνισε.

https://streamable.com/g02dj

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για τα περιστατικά που έζησε όπως για παράδειγμα ότι υπήρξαν φορές που έμπαινε στο πλατό και άνθρωποι της κριτικής επιτροπής, όπως έδωσε να καταλάβουμε, δυσανασχετούσαν κατάφωρα απέναντί της.

Την ενοχλούσε πως ενώ η παραγωγή της ζητούσε ιντριγκαδόρικα concept, στην συνέχεια η κριτική επιτροπή της τα “έψαλλε για τις επιλογές τη, πράγμα που δημιουργούσε μια έντονη εικόνα “μπάχαλου” για την ίδια.

“Πάω μπροστά από την κριτική επιτροπή και με κράζουν για τα concept που μου έχουν ζητηθεί από την παραγωγή… άρα δεν ξέρουν τι θέλουν. Μου λένε να φέρω ρούχα από την ντουλάπα μου, τα πάω και μου λένε όχι έπρεπε να πάρεις καινούρια… Ήταν σχίζα ρε παιδιά η κατάσταση…”.

“Αλήθεια έχω κάνει πολλές συνεργασίες δέκα χρόνια…Αυτό το μπάχαλο δεν το έχω ξανασυναντήσει”, τόνισε.

https://streamable.com/zb8wu