Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπάει για τις φήμες που τη θέλουν να πρωταγωνιστεί σε «ροζ» βίντεο
Ελλάδα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπάει για τις φήμες που τη θέλουν να πρωταγωνιστεί σε «ροζ» βίντεο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπάει για τις φήμες που τη θέλουν να πρωταγωνιστεί σε «ροζ» βίντεο

«Πόσο ξεφτίλα είστε; Δεν αξίζει να ζείτε»

Ψευδείς φήμες που τη θέλουν να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο, φαίνεται πως έβγαλαν εκτός εαυτού τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, που πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

Το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε χθες μια σειρά από instagram stories στα οποία ξεσπάει για τα όσα ακούγονται.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, με νέες αναρτήσεις της, κατήγγειλε δημόσια χρήστη του διαδικτύου που της έστειλε βίντεο με αισχρά σχόλια.

«Αηδιάζω με κάποιους εδώ μέσα και κάποιοι δεν πρέπει να υπάρχουν, ούτε καν σαν ύπαρξη. Ρε ζώα κάθεστε να βρείτε sex tapes με μελαχρινές κοπέλες και να πείτε ότι είμαι εγώ; Πόσο τελειωμένοι είστε; Πόσο άνθρωποι χωρίς ζωή είστε; Τι νομίζετε; Ότι είναι μαγκιά; Είστε ξεφτίλα. Ειλικρινά ντρέπομαι που υπάρχουμε και ζούμε και στην ίδια χώρα.

Κάθεστε και αναστατώνετε τις οικογένειές των ανθρώπων. Πόσο ξεφτίλα είστε; Πηγαίνετε να κρεμαστείτε. Ειλικρινά δεν αξίζει να ζείτε, δεν θα λείψετε σε κανέναν», δήλωσε στα χθεσινά της stories.

Στα σημερινά της βίντεο φανερά εκνευρισμένη τόνισε: «Στο επόμενο story μου θα δείτε ένα από τα πεταμένα σκουπίδια που έλεγα χθες. Και επειδή μου έχετε στείλει πολλά μηνύματα, αν θέλετε μπείτε στο προφίλ του, γίνετε λίγο εφιάλτης του, κατεβάστε του το προφίλ.

Δείτε τι γράφει το πέταμα της κοινωνίας. Δείτε πόσο ξεφτίλας».

Το προφίλ του εν λόγω χρήστη κατέβηκε και η Δήμητρα ευχαρίστησε τους followers της: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Σε λιγότερο από δέκα λεπτά τον κατεβάσατε. Τέτοια άτομα πρέπει να τρώνε μόνο expose. Μπας και αρχίσουν να αλλάζουν. Γιατί σήμερα είμαι εγώ, αύριο είσαι εσύ. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα».