Δήμητρα Παπαδήμα: «Η μόνη κατάχρηση που έχω κάνει είναι το σεξ»
Ελλάδα

Δήμητρα Παπαδήμα: «Η μόνη κατάχρηση που έχω κάνει είναι το σεξ»

Δήμητρα Παπαδήμα: «Η μόνη κατάχρηση που έχω κάνει είναι το σεξ»

Για την καριέρα της, αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή«Μετά τα μεσάνυχτα».

Η κατάχρηση του σεξ

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός είπε πως στη ζωή της η μόνη κατάχρηση που έχει κάνει είναι το σεξ, μια κατάχρηση φυσιολογική που κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους, όπως υποστήριξε. «Μία κατάχρηση έχω κάνει κι εγώ στη ζωή μου, τη φυσιολογική! Αυτή που κάνει τους ανθρώπους ενήλικες πια σε κάποια ηλικία, δεν έχουν απωθημένα και είναι κανονικοί άνθρωποι. Ο έρωτας! Δεν ξέρω αν λέγεται σεξ ή έρωτας, αυτή την κατάχρηση έχω κάνει. 26 χρόνια είμαι με τον Γιάννη, πριν από τα 26 όμως; Από τα ποτά, ναρκωτικά, τσιγάρα και τα λοιπά, το σεξ, ο έρωτας είναι υγεία. Σεξ, έρωτας, δεν ξέρω… Αυτή την κατάχρηση έχω κάνει στη ζωή μου!» είπε αρχικά, ενώ πρόσθεσε πως δεν ζητούσε ποτέ ανταλλάγματα. « Χωρίς ανταλλάγματα, το έκανα με την ψυχή μου, δεν ζητούσα τίποτα. Ήμουν έξι χρόνια με έναν μεγαλοσκηνοθέτη, είδες ποτέ να κάνω ταινία μαζί του;» σημείωσε στο τέλος.

Περί απιστίας

Σε ερώτηση για το αν ήταν πιστή στις σχέσεις της, η ηθοποιός τόνισε πως: «Όταν είμαι καλά είμαι πιστή, όταν δεν είμαι καλά, δεν είμαι πιστή… Οι σύντροφοί μου πιθανώς να το γνωρίζουν αυτό,  σκασίλα μου». Ωστόσο, στο ερώτημα αν έχει απατήσει τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, τόνισε με θέρμη πως είναι ο άνδρας της ζωής της. «Τώρα τι θα σου πω αν έχω απατήσει τον Γιάννη Μποσταντζόγλου; Είναι μια ειδική κατηγορία, ο Γιάννης είναι ο άντρας της ζωής μου…».

Για την καριέρα της, αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα στην Ελεονώρα Μελέτη

Με τον σύζυγό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου

Η σχέση με την κόρη της

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα παντρεύτηκαν το 1991, ενώ το 1996 γεννήθηκε η κόρη τους, Θαλασσινή, η οποία γνωρίζει τα πάντα για τις σχέσεις της μητέρας της, όπως ισχυρίστηκε η ίδια η ηθοποιός. «Είναι καλό να είμαστε ανοιχτά βιβλία για τα παιδιά μας, γιατί έτσι θα είναι κι αυτά μαζί μας» είπε και συνέχισε τονίζοντας πως είναι αρκετά παρεμβατική στη ζωή της κόρης της. «Πρέπει να ξέρω όποια ώρα και να ‘ναι που βρίσκεται, με ποιους, το μέρος, τη διεύθυνση», ενώ πρόσθεσε πως έχει απευθυνθεί ακόμη και στην αστυνομία στο παρελθόν, όταν αδυνατούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της.

Με την κόρη της, Θαλασσίνη

Με την κόρη της, Θαλασσινή

NDP Photos