Δημήτρης Φιντιρίκος: Μας συστήνει τη μητέρα του – Η τρυφερή αγκαλιά τους στο Instagram
Ελλάδα

Δημήτρης Φιντιρίκος: Μας συστήνει τη μητέρα του – Η τρυφερή αγκαλιά τους στο Instagram

Δημήτρης Φιντιρίκος: Μας συστήνει τη μητέρα του – Η τρυφερή αγκαλιά τους στο Instagram

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στη μητέρα του ο επιχειρηματίας

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του που είναι η γυναίκα που τον μεγάλωσε και του έχει σταθεί όσο κανείς.

Μετά το διαζύγιο των γονιών του τα βάρη έπεσαν σε εκείνον ενώ δύσκολα πέρασε και όταν έφυγε ο πατέρας του από τη ζωή καθώς όσο ζούσε δεν είχαν ιδανικές σχέσεις.

«Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Πάντα παίρνω το μέρος του αδύναμου, οπότε στη συγκεκριμένη συνθήκη στήριξα τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ναυτιλιακός πράκτορας. Είχαμε πάντα περίεργη σχέση. Στα 24 μου, ένα βράδυ, μου τηλεφώνησε και μου είπε μόνο ασθμαίνοντας “έλα”. Δεν γνώριζα καν πού μένει. Έμαθα από φίλους πού είναι το σπίτι του, έτρεξα εκεί, σκαρφάλωσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης στον δεύτερο όροφο, έσπασα την μπαλκονόπορτα και τον βρήκα στο πάτωμα σε κωματώδη κατάσταση. Ταυτόχρονα είχε έρθει η αστυνομία επειδή νόμιζαν ότι έκανα διάρρηξη. Επειδή ήταν διαβητικός, θεώρησα ότι είχε πάθει υπογλυκαιμικό σοκ. Ήταν 3.00 τα ξημερώματα, δεν εφημέρευε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο κοντά και τα ιδιωτικά δεν μας δέχονταν γιατί έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το πρωί να δουν τα λογιστήριά τους αν είχε ιδιωτική ασφάλεια. Έμεινε σε κώμα για τρεις μήνες, μέχρι που έφυγε. Ήταν πολύ δύσκολο να τον βλέπω έτσι, έναν άνθρωπο που ουσιαστικά δεν είχα περάσει χρόνο μαζί του τα τελευταία χρόνια» είχε εξομολογηθεί ο ίδιος στι περιοδικό ΟΚ!.

Ο γνωστός επιχειρηματίας κρατά για τον εαυτό του τις προσωπικές του στιγμές αλλά σε μία σπάνια εξαίρεση μάς σύστησε την αγαπημένη το μητέρα με ανάρτηση που κοινοποίησε στο Instagram.

Στη φωτογραφία είδαμε την τρυφερή αγκαλιά τους ενώ στη λεζάντα σημείωσε ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

«Καμία οικογένεια δεν είναι τέλεια, διαφωνούμε, μαλώνουμε. Μπορεί και να σταματάμε να μιλάμε ενίοτε. Αλλά στο τέλος η οικογένεια, είναι οικογένεια. Η αγάπη είναι πάντα εκεί».