Δημήτρης Κοργιαλάς: Η επιστροφή από το Nomads και η πρόβλεψη για τους «Εισβολείς»
Ελλάδα

Δημήτρης Κοργιαλάς: Η επιστροφή από το Nomads και η πρόβλεψη για τους «Εισβολείς»

Δημήτρης Κοργιαλάς: Η επιστροφή από το Nomads και η πρόβλεψη για τους «Εισβολείς»

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Κοργιαλάς επέστρεψε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Ελλάδα από τη Μαδασακάρη, όπου και γυρίζεται το Nomads. Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν κάμερες και δημοσιογράφοι, για να δώσει μια γεύση όσων δεν είδαμε στο παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, φανερά μαυρισμένος, μίλησε για όλους και για όλα. Αρχικά είπε πως είναι πολύ χαρούμενος που έκανε καινούριους φίλους στο Nomads. Δεν περίμενε να περάσει τόσο ωραία στην αρχή, αλλά αποδείχτηκε καταπληκτική εμπειρία κι άνετα θα το πρότεινε στους φίλους του. Ωστόσο, ο ίδιος τονίζει ότι δεν θα το ξανάκανε. Σχετικά με τα αθλήματα όπου ήταν πιο αδύναμος από τους άλλους παίκτες, δεν ένιωσε μειονεκτικά. Όπως είπε, το παιχνίδι δεν είναι μόνο τα αγωνίσματα, αλλά ένα πάντρεμα πραγμάτων.

Όσο για την απόφαση της Δήμητρας Αλεξανδράκη να αποχωρήσει, του φάνηκε φυσιολογικό εφόσον της λείπει ο σύντροφός της. «Κι εμένα μου λείπει η σύντροφός μου», είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Ωστόσο, η Φωτεινή Ψυχίδου έχει άλλη άποψη.

Η φωτογραφία βέβαια, είναι καθαρά χιουμοριστική μιας και η Φωτεινή Ψυχίδου παρακολουθεί φανατικά Nomads, σχολιάζει ενεργά στο #NomadsGr και είχε αντίθετη άποψη από το Δημήτρη Κοργιαλά σχετικά με την κόντρα Τόνιας – Μαριάννας. Για το θέμα αυτό, βέβαια, ο τραγουδιστής είπε: «Κανείς δεν έκανε bullying στην Τόνια. Απλά στο παιχνίδι δεν ταιριάζαμε». Άλλωστε, η σύντροφος του τραγουδιστή, τον υποδέχτηκε με μια φωτογραφία (φωτό άρθρου) στο Twitter όπου σε ένα σημειωματάριο, έγραφε: #teamkorgialas και #nomadsgr.

Ο γνωστός τραγουδιστής ερωτηθείς για τους Εισβολείς είπε: «Οι νέοι εισβολείς όπως μπουν, θα φύγουν. Φέτος ήταν πολύ δύσκολο το Nomads από όλες τις απόψεις. Δε νομίζω ότι κοιμόντουσαν (σε άλλα reality επιβίωσης) με τις κατσαρίδες στο στόμα κι από κάτω τους να έχουν κάτι τζιτζίκια τεράστια που ή τα έτρωγες ή σε έτρωγαν».

Δείτε τις δηλώσεις του όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό»: