Δημήτρης Λιγνάδης: «Bρίσκομαι στη δίνη ενός λαϊκού δικαστηρίου»
Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: «Bρίσκομαι στη δίνη ενός λαϊκού δικαστηρίου»

Δημήτρης Λιγνάδης: «Bρίσκομαι στη δίνη ενός λαϊκού δικαστηρίου»

Μετά το Live News, o ηθοποιός μίλησε και στο κεντρικό δελτίο του Mega

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά τη δήλωσή του στο Live News, και μετά από αρκετό καιρό σιωπής, μίλησε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega απαντώντας για όλα αυτά που τον κατηγορούν.

«Μέχρι στιγμής που μιλάμε δεν έχω στα χέρια μου καμία κατηγορία. Έχω όλο αυτό τον κυκλώνα από φήμες, λεγόμενα που λέγονται και που μου προσάπτονται σχεδόν από μια ολόκληρη χώρα στα media και στον τύπο. Αυτό έχω να πω και βρίσκομαι στη δίνη ενός ας το πούμε λαϊκού δικαστηρίου χωρίς ακόμα να έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου και παλεύω με αυτό. Δεν νομίζω πως εξαπάτησα κανέναν και επίσης εντάξει η δουλειά μου αυτόν τον ενάμισι χρόνο στο Εθνικό ας κριθεί από την ιστορία. Αυτό θα ήθελα να πω».

«Πώς σκέφτεστε πλέον να αντιμετωπίσετε τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί εις βάρος σας για συγκεκριμένα βαριά αδικήματα. Έχουν βάσει οι καταγγελίες; Ποια είναι η δική σας αλήθεια;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Θα κινηθώ ανάλογα με αυτό που θα πάρω στα χέρια μου. Να ξέρω τι έχω απέναντι μου και θα προσπαθήσω πάντοτε μέσα σε θεσμικά πλαίσια ,με πολύ μεγάλη ειλικρίνεια και με όση ψυχραιμία μπορώ να διαθέσω».

«Έχετε τελικά εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη;»

«Φυσικά όλοι μας πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη. Φυσικά. Εννοείται όταν λέω λαϊκό δικαστήριο εννοώ ότι ακούω και εγώ πράγματα, διαβάζω πράγματα με ενημερώνουνε για πράγματα που δεν το πίστευα ποτέ ότι θα τα ακούσω και αυτό φτιάχνει ένα κλίμα, ξέρετε και ένα κλίμα τεράστιο απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ουσιαστικά μόνος του. Εγώ δεν έχω μια στρατιά από πίσω μου».

«Αυτό το λαϊκό δικαστήριο που λέτε είναι και αυτό που σας στεναχωρεί περισσότερο αυτή τη στιγμή;» ήταν η τελευταία ερώτηση που του τέθηκε.

«Ακούστε δεν θέλω ούτε να κρίνω κανέναν αυτή τη στιγμή. Αλλά όπως δεν θέλω να κρίνω κανέναν έτσι και εγώ δεν πρέπει να κρίνομαι .Καταλάβατε ο καθένας ας κρίνεται από τα αρμόδια όργανα και τους αρμόδιους φορείς .Δεν θέλω να πω ούτε τα συναισθήματα μου, ούτε να αδικήσω κανέναν, ούτε να κάνω καμία ανάλυση,καμία κριτική. Τίποτα. Ας περιοριστούμε σε αυτές τις απαντήσεις μου και δεσμεύομαι στο πολύ εγγύς μέλλον θα βγω να πω περισσότερα».