Δημήτρης Πιατάς: Αποκάλυψε πως έχει κάνει και εκείνος… Survivor!
Ελλάδα

Δημήτρης Πιατάς: Αποκάλυψε πως έχει κάνει και εκείνος… Survivor!

Δημήτρης Πιατάς: Αποκάλυψε πως έχει κάνει και εκείνος… Survivor!

Μας ξάφνιασε ο ηθοποιός

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Πιατάς στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και μίλησε για πολλά.

«Σέβομαι απόλυτα όλα τα είδη, κυρίως την τηλεόραση που έχει την πολυτέλεια και την αμεσότητα σε μία νύχτα να σε κάνει δημοφιλή. Εγώ δεν είχα ανάγκη αυτή τη διασημότητα, με αποτέλεσμα να μην είναι αυτοσκοπός μου η παρουσία μου στην τηλεόραση».

Μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε έκανε ο γνωστός ηθοποιός λέγοντας: «Έχω κάνει και εγώ Survivor στην ΕΡΤ1, το 1980. Λεγόταν “789” με παρτενέρ τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου και παίζαμε το ίδιο πράγμα που αυτοί το κάνουν τώρα, με μία ομάδα παιδιών που τους εναλλάσσαμε στη Βουλιαγμένη και το είχαμε κάνει “παιδική χαρά”».

Όσον αφορά την κόρη του δήλωσε: «Την κόρη μου δεν την έχω βοηθήσει στον χώρο, αν και την αγαπώ πολύ. Με έκανε πολύ περήφανο που είδα μία εξαιρετική δουλειά πρόσφατα από εκείνη. Δεν ήμουν αυστηρός μπαμπάς, δεν της έκανα δηλαδή έλεγχο τι ώρα θα γυρίσει στο σπίτι».

Την αυτοκριτική του έκανε σχετικά με την παρελθοντική του θέση για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού:

«Είμαι από τους πρωτεργάτες που πολέμησα για να καταργηθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού, θεωρώντας πως ο χώρος πρέπει να είναι ελεύθερος. Ήταν λάθος μου και το μετάνιωσα πολύ».

Τέλος, θεωρεί πως είναι αδύνατο ένας μη-ηθοποιός να σταθεί στη θεατρική σκηνή:

«Κάποιος που είναι εκτός του χώρου μπορεί να μπει μέχρι την τηλεόραση, στην Επίδαυρο δεν μπορεί να μπει και όποιος αποπειράθηκε να το κάνει, έφαγε τα μούτρα του. Το έκαναν χυδαία και για καθαρά κερδοσκοπικούς λόγους».

https://streamable.com/1cakbu