Δημήτρης Σκουλός: Ποιες παίκτριες του GNTM ξεχωρίζει
Ελλάδα

Δημήτρης Σκουλός: Ποιες παίκτριες του GNTM ξεχωρίζει

Δημήτρης Σκουλός: Ποιες παίκτριες του GNTM ξεχωρίζει

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το Next Top Model, τις πλαστικές στον χώρο της μόδας, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως η σύζυγός του, Τζέλα, τον βοηθάει πολύ στο ρόλο του κριτή στο GNTM. «Αυτό που σκέφτομαι, αυτό λέω. Δεν στρογγυλεύω, ούτε ρετουσάρω τη γνώμη μου. Η γυναίκα μου, η Τζέλα με βοηθά πολύ όταν βλέπουμε τα επεισόδια του GNTM… Με κράζει η γυναίκα μου… Κάποιες φορές θα μπορούσα να είμαι πιο διπλωματικός».

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς θα αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο η κόρη του να θελήσει στο μέλλον να γίνει μοντέλο. Όπως ανέφερε, θα είναι ο πρώτος που θα την στηρίξει αν αυτό την κάνει χαρούμενη.

Η γνώμη του για τις διαγωνιζόμενες του GNTM

Σε ερώτηση για το αν κάποιο κορίτσι από το GNTM θα μπορούσε να κάνει διεθνή καριέρα ως top model ο φωτογράφος είπε: «Top Model είναι μεγάλη κουβέντα, δεν μπορώ να το πω εγώ. Ελληνίδες είναι ελάχιστες που θεωρούνται. Top Model δε ξέρω, μοντέλα που μπορεί να δουλέψουν έξω, ναι».

Το ωραιότερο σώμα του GNTM για τον Δημήτρη Σκουλό, ωστόσο, το έχει η Ειρήνη Καζαριάν, ενώ το πιο όμορφο πρόσωπο η Μαριάννα Παινέση.

Οι αισθητικές επεμβάσεις στο χώρο της μόδας

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τις πλαστικές επεμβάσεις. Ο φωτογράφος είπε πως ήταν βασικό συστατικό για την τηλεόραση παλιότερα. Όπως όμως εξήγησε αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τη μόδα. «Παλιά ήταν στην τηλεόραση, πάρε ξανθό μαλλί, πάρε στήθος, πάρε λίγο ποπό και βγες. Τι δουλειά έχει αυτό με τη μόδα; Δεν είναι next top τηλεπερσόνα, next top παρουσιάστρια, next top model λέγεται. Μπορεί να έχεις κάνει μια πλαστική επέμβαση τόσο μικρή, που να μην την καταλαβαίνω εγώ. Μπορεί να έχεις φτιάξει λίγο τη μυτούλα σου. Να μη φαίνεται», είπε αρχικά. Σε ερώτηση μάλιστα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τις φήμες που την θέλουν να έχει κάνει την πλαστική στη μύτη, πρόσθεσε: «Η Ηλιάνα μπορεί να την έχει φτιάξει τη μύτη της, δεν το ξέρω, δεν την έχω ρωτήσει. Δεν το γνωρίζω. Εμένα δεν μου φαίνεται φτιαγμένη γιατί κάθεται δίπλα μου συνέχεια και την βλέπω. Δε μου φαίνεται φτιαγμένη. Θα τη ρωτήσω».

“Δεν θυμάμαι κάποια Ελληνίδα σε ξένη Vogue”

Ο Δημήτρης Σκουλός αναφέρθηκε όμως και στην καριέρα της Ηλιάνας στο εξωτερικό. Όπως είπε, πέρα από μια – δυο Ελληνίδες, δεν θυμάται κάποια άλλη να έχει κάνει φωτογράφηση σε ξένη Vogue. «Οι Ελληνίδες ήταν πάντα money makers, έκαναν commercial δουλειές, καμπάνιες, διαφημιστικά σποτ, καταλόγους, που έχουν πολύ καλά λεφτά, κι αυτό είναι μια άλλη καριέρα. Η Ηλιάνα ζει πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη και έχει δουλέψει πολύ”.