Διονύσης Παναγιωτάκης: Η ανακοίνωση-απάντηση στους ισχυρισμούς της Δώρας Χρυσικού για το αν ήταν ή όχι στην Ιθάκη ο Δημήτρης Λιγνάδης
Ελλάδα

Διονύσης Παναγιωτάκης: Η ανακοίνωση-απάντηση στους ισχυρισμούς της Δώρας Χρυσικού για το αν ήταν ή όχι στην Ιθάκη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Διονύσης Παναγιωτάκης: Η ανακοίνωση-απάντηση στους ισχυρισμούς της Δώρας Χρυσικού για το αν ήταν ή όχι στην Ιθάκη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Τι έγραψε ο πρόεδρος των θεατρικών παραγωγών;

Σε μια ανακοίνωση προχώρησε ο Διονύσης Παναγιωτάκης, ο πρόεδρος των Ελλήνων θεατρικών παραγωγών, ως απάντηση στη Δώρα Χρυσικού.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι έχει αποδείξεις πως ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη το επίμαχο διάστημα που φέρεται να τέλεσε βιασμό όπως επικαλέστηκε  στην απολογία του, φέρνοντας ως μάρτυρες για αυτό τον αδελφό του, την Ελένη Κούρκουλα και τον κ. Παναγιωτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι «έχει στοιχεία» πως τον Αύγουστο του 2015 ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη. Τα στοιχεία αυτά δηλώνει ότι προτίθεται να τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί.

Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.

Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια.

Εγώ είπα την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, κληθείς προς τούτο και όχι αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, χωρίς συνέπειες και χωρίς κόστος.
Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Διονύσης Παναγιωτάκης»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι «έχει στοιχεία» πως τον Αύγουστο του 2015…

Δημοσιεύτηκε από Dionisis Panagiotakis στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

«Δεν θέλω να φανεί ότι είμαι μάρτυρας υπεράσπισης»

Mιλώντας εξάλλου στον Alpha θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν εμφανίζεται ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά «μάρτυρας της αλήθειας».

«Με κάλεσαν να επιβεβαιώσω ότι 8 Αυγούστου του 2015 ήμουν με τον Δημήτρη Λιγνάδη στην Ιθάκη και το επιβεβαιώνω.  Ήμουν στην Ιθάκη όπως ήταν μαζί και η Ελένη Κούρκουλα και ήταν και ο Γιάννης Λιγνάδης και η ανιψιά του Δημήτρη. Δεν θέλω να φανεί ότι υπερασπίζομαι, ότι είμαι μάρτυρας υπεράσπισης. Εγώ είμαι μάρτυρας της αλήθειας.Όποια αλήθεια ξέρω θα την πω» είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/eradut