Dior: Αυτή είναι η Ελληνίδα που θα περπατήσει στην επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο – Οι εκλεκτοί καλεσμένοι
Ελλάδα

Dior: Αυτή είναι η Ελληνίδα που θα περπατήσει στην επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο – Οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Dior: Αυτή είναι η Ελληνίδα που θα περπατήσει στην επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο – Οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Διάσημα ονόματα θα παρευρεθούν στο fashion show - Η ένσταση του Βασίλη Ζούλια

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την επίδειξη μόδας που θα παρουσιάσει ο οίκος υψηλής ραπτικής Dior στο Καλλιμάρμαρο, την Πέμπτη, 17 Ιουνίου στις εννέα το βράδυ.

Η κάμερα των «Κου Κου»βρέθηκε έξω από το στάδιο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι καλεσμένοι θα είναι 400 και θα είναι μυστικοί, εκ των οποίων και κάποιοι Έλληνες όπως η Μαρία Σάκκαρη, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Βασίλης Ζούλιας.

Από τις διεθνείς παρουσίες, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κατά 99% θα είναι η Μπριζίτ Μακρόν και η ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ.

«Δεν υπάρχει καμία θέση, ούτε με μέσο. Όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας θα έχουν μόνο έναν δημοσιογράφο και μία κάμερα αυστηρότατα. Μάλιστα, με προσέγγισαν και Έλληνες σελέμπριτις για να με ρωτήσουν αν υπάρχει κάποιο “κονέ” για να καταφέρουν να πάω», ανέφερε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Μάλιστα, η διοργάνωση έχει κλείσει πολύ γνωστές σουίτες και ο Dior έχει κλείσει ιδιωτικές προβολές για γκρουπ των 10 ατόμων που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν με μυστικό κωδικό τα όσα θα συμβούν στο fashion show.

85 μοντέλα διεθνούς φήμης θα συμμετάσχουν στην πολυαναμενόμενη εκδήλωση και μία από αυτές θα είναι Ελληνίδα. Ο λόγος για τη Ροζάνα Γεωργίου, την «Καρυάτιδα», όπως την αποκαλούν τα ξένα μέσα.

Η επίδειξη μόδας και η φωτογράφιση στην Ακρόπολη είναι αφιερωμένες στην επέτειο των 200 ετών από την έναρξη του αγώνα για την ανεξαρτησία της Ελλάδας και τη δημιουργία του ελληνικού κράτους, ως ένα γεγονός θεμελιώδους σημασίας για την Ευρώπη και τις σχέσεις Ελλάδας – Γαλλίας.

https://streamable.com/lq4eg8

Η ένσταση του Βασίλη Ζούλια

Λίγο αργότερα, στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας κατηγορώντας την επιλογή των διοργανωτών να μην καλεστούν όλοι οι Έλληνες σχεδιαστές. Είχε άλλωστε ανεβάσει και σχετικό ποστ για αυτό:

«Ήταν λάθος του pr του γαλλικού οίκου να μην καλεστούν όλοι οι Έλληνες σχεδιαστές. Εμένα η πρόσκλησή μου, μόλις έφτασε χθες. Εμείς τιμούμε τον Dior με την παγκόσμια υπεραξία της κληρονομιάς μας, όχι το αντίθετο».

Σε αυτό διαφώνησε ανοιχτά ο Γιώργος Λιάγκας τονίζοντας πως και ο συγκεκριμένος οίκος είναι τεράστιος.

Όπως εξήγησε κατόπιν ο σχεδιαστής, τελικά οι Έλληνες σχεδιαστές έλαβαν πρόσκληση από τον οίκο να βρίσκονται στην επίδειξη.

https://streamable.com/brww0d

Oι πληροφορίες για ένα τόσο σημαντικό σόου όπως είναι φυσικό δίνουν και παίρνουν.

Έτσι σύμφωνα με το Love it, η κυρία Μακρόν δεν θα παρίσταται σε αυτό. Αντίθετα, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε ότι η Salma Hayek  με τον σύζυγό της είναι ήδη στην Ελλάδα για την επίδειξη.

https://streamable.com/w0m6yr