DJ Pitsi: “Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα ηφαίστειο”
Ελλάδα

DJ Pitsi: “Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα ηφαίστειο”

DJ Pitsi: “Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα ηφαίστειο”

Μια πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη στον Μαρίνο Βυθούλκα και στο People που κυκλοφορεί με το “Έθνος της Κυριακής” έδωσε ο DJ Pitsi, ο νεαρός dj που εμφανίζεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

“Όταν κλείνουν οι κάμερες η Ελένη παραμένει η ίδια. Όταν πάμε σε break και έχει προηγηθεί μια πλάκα, το γέλιο συνεχίζεται και στο διάλειμμα. Δεν αλλάζει κάτι. Δεν υπάρχουν μάσκες σε αυτή την εκπομπή. Είναι 100% αληθινή, πρόσχαρη και εκεί οφείλεται η επιτυχία της”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ελένη στη εκπομπή της Παρασκευής τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τα όσα είπε στο περιοδικό για εκείνην (δείτε εδώ το βίντεο)

https://www.instagram.com/p/B4NsOOmD6ON/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Νίκος Πατσιαρίκας, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, περιέγραψε την πρώτη συνάντησή του με την παρουσιάστρια:

«Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή. Μου είπε ότι ψάχνουν έναν ωραίο, μοντέρνο τύπο να παίζει μουσική και να είναι μέσα στα πράγματα. Πήγα στο κανάλι. Η Ελένη έτυχε να απουσιάζει εκείνη τη στιγμή. Μιλήσαμε με την αρχισυντάκτρια και μετά πήγα στην παραγωγή για να διευθετήσουμε ορισμένα διαδικαστικά θέματα. Όπως έφευγα από το γραφείο, συναντηθήκαμε ξαφνικά στον διάδρομο. Κοιταχτήκαμε και μου είπε: “Ποιος είσαι εσύ; Κάτι μου θυμίζεις”. Της απάντησα: “Είμαι ο νέος σου DJ”. Με έναν τρόπο χαρούμενο, αλλά και ξαφνιασμένο μου απάντησε “Τι λες;”. Αυτή ήταν η πρώτη μας συνάντηση. Υπήρχε μια θετική αύρα σε αυτή την πρώτη συνάντηση. Γι’ αυτό και τη χαρακτήρισα καρμική. Μάλιστα, μου είπε πως χαίρεται που θα με έχει μαζί της».

https://www.instagram.com/p/BlQNBHIH82g/?utm_source=ig_web_copy_link

“Τη γνώμη μου δεν θα την πω ποτέ, εκτός αν μου απευθύνει τον λόγο η Ελένη. Δεν είναι ότι μου το έχει απαγορεύσει, αλλά προσπαθώ να νιώσω και εγώ χαλαρός. Θεωρώ ότι σιγά σιγά βρίσκεις τα πατήματά σου όταν είσαι νέος και μπαίνεις σε μια ομάδα. Παρ’ όλα αυτά με ρωτάει πράγματα, μου λέει συνεχώς όμορφα λόγια και με ανεβάζει”.

https://www.instagram.com/p/B4ke9KSD_iW/?utm_source=ig_web_copy_link

“Είναι ένα ηφαίστειο”

“Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που μου έχει φερθεί πολύ καλά αυτό τον ενάμιση μήνα της συνεργασίας μας και εύχομαι να είμαστε έτσι. Θα ήθελα να συνεχίσω με αυτό τον τρόπο και να είμαι μαζί της συνεχώς. Ελπίζω πως αυτό θα συμβεί. Αν δεν τα βρούμε στην πορεία, θα είναι γιατί ή εκείνη ή εγώ θα θελήσουμε κάτι άλλο. Αλλά είναι ένα ηφαίστειο. Όχι μόνο ως γυναίκα, αλλά ως άνθρωπος. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή, τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και όλα μοιάζουν ιδανικά, και μπροστά και πίσω από τις κάμερες” λέει κλείνοντας τη συνέντευξή του ο Pitsi.