Δούκισσα Νομικού: “Αυτό που ζούμε είναι ταινία επιστημονικής ταινίας”
Ελλάδα

Δούκισσα Νομικού: “Αυτό που ζούμε είναι ταινία επιστημονικής ταινίας”

Δούκισσα Νομικού: “Αυτό που ζούμε είναι ταινία επιστημονικής ταινίας”

Πώς βιώνει την κατάσταση της καραντίνας;

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε καλεσμένη μέσω skype στη σημερινή της εκπομπή την Δούκισσα Νομικού, η οποία μίλησε για την καθημερινότητά της στην καραντίνα και πώς γιόρτασαν πριν από λίγες μέρες τα γενέθλια του γιου της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως τις πρώτες μέρες είχε τρομοκρατηθεί από την πρωτοφανή πραγματικότητα, ωστόσο κατάφερε με το πέρασμα των ημερών να βρει τις ισορροπίες της, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο και τα δυο της παιδιά.

“Αυτό που ζούμε είναι ταινία επιστημονικής ταινίας. Τι είναι θρίλερ;”, είπε.

Αποκάλυψε πως δεν την τρομάζει η καραντίνα στο σπίτι της, γιατί εδώ και 2,5 χρόνια έχει επιλέξει να ζει μια πιο “ήσυχη ζωή”, γι΄αυτό τον λόγο δεν έχει επηρεαστεί σε σημαντικό βαθμό από τον περιορισμό στο σπίτι.

Απολαμβάνει μάλιστα και την οικογενειακή θαλπωρή, έχοντας περισσότερες ώρες τον σύζυγό της, Δημήτρη, στο σπίτι πράγμα που υπό κανονικές συνθήκες δεν ήταν τόσο εύκολο λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

“Δεν με τρομάζει το σπίτι , ίσα ίσα ευχαριστιόμαστε και τον μπαμπά που δεν πηγαίνει στη δουλειά και είμαστε όλοι μαζί με τα παιδάκια και μου αρέσει. Άλλωστε τα τελευταία 2,5 χρόνια έχω κλειστεί μέσα και δεν με πειράζει.

Παρ΄όλα αυτά δεν την αφήνει αδιάφορη το γεγονός πως δεν μπορεί να δει τους γονείς της και είναι αυτό που τη στενοχωρεί περισσότερο στην κατάσταση, αλλά τηρεί τα μέτρα για να τους προφυλάξει όσο το δυνατόν μπορεί.

Η Δούκισσα εξομολογήθηκε πως πηγή δύναμης και αισιοδοξίας στους δύσκολους αυτούς καιρούς είναι τα παιδιά της και εξέφρασε τη γνώμη πως όταν λήξει το φαινόμενο που διανύουμε θα βγούμε καλύτεροι μέσα από την εμπειρία μας.

“Από όλο αυτό θα βγούμε καλύτεροι άνθρωποι πιο ουσιαστικοί και θα αναγνωρίζουμε τα απλά καθημερινά πράγματα που μας κάνουν αληθινά χαρούμενους”.

Πριν από λίγες μέρες γιόρτασαν οικογενειακά και…απομονωμένα τα γενέθλια του γιου της, Σάββα, τα οποία όπως είπε ήταν περίεργα, γιατί έλειπαν αρκετά κοντινά τους πρόσωπα ενώ ο γιος της μάλιστα δεν σταμάτησε να ζητάει τους φίλους του.

“Ήταν περίεργα γενέθλια για όλους. Νομίζω ότι το ψιλοκατάλαβε γιατί δεν ήθελε να σβήσει την τούρτα του. Νομίζω πως κατάλαβε πως δεν ήταν ακριβώς πάρτι. Δεν την ευχαριστήθηκε και στενοχωρήθηκα”, πρόσθεσε.

https://streamable.com/jbsht