Δούκισσα του Cambridge και Δούκισσα του Sussex: Τέλος στην κόντρα τους με ένα φιλί
Ελλάδα

Δούκισσα του Cambridge και Δούκισσα του Sussex: Τέλος στην κόντρα τους με ένα φιλί

Δούκισσα του Cambridge και Δούκισσα του Sussex: Τέλος στην κόντρα τους με ένα φιλί

Με ένα σταυρωτό φιλί φαίνεται ότι αποκατέστησαν τις σχέσεις τους -τουλάχιστον δημόσια- η Δούκισσα του Cambridge και η Δούκισσα του Sussex.

Η αφορμή δόθηκε αφού σήμερα είναι μια σημαντική γιορτή στη Μεγάλη Βρετανία καθώς πραγματοποιείται η ετήσια Λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, η μεγαλύτερη διαθρησκευτική λειτουργία των κρατών που ανήκουν στη Βρετανική Κοινοπολιτεία.

Η Λειτουργία γίνεται με την παρουσία της Βασίλισσας Ελισάβετ καθώς και όλων των μελών της βασιλικής οικογένειας. Αυτό σημαίνει ότι το παρόν έδωσε τόσο ο Πρίγκιπας Κάρολος όσο και οι γιοι του με τις συζύγους τους, δηλαδή ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge και ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex.

Πρώτοι έφτασαν στην εκκλησία η Κέιτ με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και ακολούθησε ο Πρίγκιπας Χάρι με την Δούκισσα Μέγκαν.

Η Δούκισσα του Cambridge ήταν αυτή που κινήθηκε προς το μέρος της Μέγκαν και την ασπάστηκε, μια στιγμή που κατέγραψε και ο φωτογραφικός φακός αλλά και το βίντεο του BBC.

Δείτε και το σχετικό στιγμιότυπο:

Η Δούκισσα Κέιτ έφτασε ντυμένη στα κόκκινα, ενώ αντίθετα η 8 μηνών Δούκισσα Μέγκαν φορούσε λευκό παλτό και ένα φόρεμα Victoria Beckham.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και επέλεξε όπως πάντα ένα μονόχρωμο, χτυπητό σύνολο, αυτή τη φορά σε μοβ.

Η κάμερα “έπιασε” τον Πρίγκιπα Χάρι, μάλιστα, να διασκεδάζει με το ρυθμό της μουσικής που παιζόταν στην εκκλησία, με την Μέγκαν να τον επαναφέρει στην τάξη.