Δούκισσα Νομικού: Συγκινεί η ανάρτησή της για τους γονείς της
Ελλάδα

Δούκισσα Νομικού: Συγκινεί η ανάρτησή της για τους γονείς της

Δούκισσα Νομικού: Συγκινεί η ανάρτησή της για τους γονείς της

Είχε να τους δει 2 μήνες

Η πανδημία έφερε τον κόσμο αντιμέτωπο με πρωτόγνωρες καταστάσεις και στην πλειονότητα των περιπτώσεων μας ανάγκασε να παραμείνουμε μακρυά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Για τη Δούκισσα Νομικού ήταν μία πολύ δυσάρεστη περίοδος, καθώς έπρεπε να μείνει σε απόσταση από τους γονείς της  που είναι γνωστό πόσο τους λατρεύει και τους νοιάζεται.

Σήμερα σχεδόν 2 μήνες αργότερα το όμορφο μοντέλο βρέθηκε κοντά με τη μητέρα και τον πατέρα της και η συγκίνησή της ήταν αναμενόμενη.

Μάλιστα έστειλε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram για το πόσο σημαντική είναι η επαφή με τους γονείς μας, το οποίο ανέφερε:

“Πόσο μου είχαν λείψει οι γονείς μου! Πόσο μου είχε λείψει το πατρικό μου σπίτι! Πόσο μου είχαν λείψει οι ωραίες πλεξούδες που φτιάχνει πάντα η μανούλα μου στα μαλλιά μου. Μετά την καραντίνα, μετά από περίπου 2 μήνες, ήρθα επιτέλους στους γονείς μου.
Ας τους αγκαλιάζουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Τώρα που μπορούμε”.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πόσο μου είχαν λείψει οι γονείς μου! Πόσο μου είχε λείψει το πατρικό μου σπίτι! Πόσο μου είχαν λείψει οι ωραίες πλεξούδες που φτιάχνει πάντα η μανούλα μου στα μαλλιά μου ❤️ Μετά την καραντίνα, μετά από περίπου 2 μήνες, ήρθα επιτέλους στους γονείς μου 🙏🏻 Ας τους αγκαλιάζουμε όσο περισσότερο μπορούμε 🙏🏻 Τώρα που μπορούμε ❤️ #familyfirst

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις