Δούκισσα Νομικού: “Βραδινές σκέψεις μιας κουρασμένης μάνας”
Ελλάδα

Δούκισσα Νομικού: “Βραδινές σκέψεις μιας κουρασμένης μάνας”

Δούκισσα Νομικού: “Βραδινές σκέψεις μιας κουρασμένης μάνας”

"Μου λείπει η αθωότητα και η αλήθεια που υπήρχε παλιότερα"

Τον προβληματισμό της θέλησε να μοιραστεί η Δούκισσα Νομικού με τους followers της.

Μια φωτογραφία από την εξωτική παραλία των πρόσφατων διακοπών της τής γέννησε συναισθήματα και σκέψεις και τελικά μία ευχή, να ποστάρει λιγότερα και πιο αληθινά.

Βέβαια όπως δήλωσε ίσως αυτές οι σκέψεις να προέρχονται από το γεγονός ότι είναι κουρασμένη αφού είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών, το ένα μάλιστα μόλις λίγων μηνών.

“Μια ευχή για το 2020, μία ευχή για όλους μας… Ας ζήσουμε περισσότερο και ας …ποστάρουμε λιγότερο. Δυστυχώς, πολλές φορές κοιτάμε πώς θα απαθανατίσουμε καλύτερα την ευτυχία της στιγμής, χωρίς όμως στην πραγματικότητα να τη ζούμε. Δεν προλαβαίνουμε, το ξεχνάμε. Τρέχουμε να βρούμε την καλή γωνία, την ωραία λήψη, τα κατάλληλα φίλτρα, τα εντυπωσιακά ρούχα και χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουμε η στιγμή ευτυχίας …πέρασε. Ναι, έχει αποτυπωθεί στη φωτογραφία, πρόλαβε όμως να αποτυπωθεί στην καρδιά μας; Μπαίνουμε στην παγίδα των likes, ναι όλοι μας και σε εμένα αναφέρομαι, και χάνουμε την ουσία. Και στεναχωριέμαι. Μου αρέσουν τα social media πολύ, αλλά μου λείπει η αθωότητα και αλήθεια που υπήρχε παλιότερα στα posts μας. Τι λέτε, θέλετε να αρχίσουμε να ποστάρουμε ξανά την αλήθεια μας; Άφιλτρη, ακατέργαστη… Βραδινές σκέψεις μιας κουρασμένης μάνας, μην μου δίνετε σημασία, αύριο μάλλον θα κάνω ξανά κι εγώ τα ίδια. Ή μήπως όχι;”

https://www.instagram.com/p/B7JsMH-HE05/?utm_source=ig_web_copy_link