Ευχάριστα νέα για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας!
Ελλάδα

Ευχάριστα νέα για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας!

Ευχάριστα νέα για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας!

Η ανακοίνωσή του στο instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη Χαρά Σαράντη. Το ζευγάρι διατηρεί σχέση τα τελευταία οκτώ χρόνια και όπως όλα δείχνουν σύντομα η οικογένειά τους θα μεγαλώσει.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αγαπητοί ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως το πιο σημαντικό που θα συμβεί στην ζωή μου. Μέσα στην κοιλίτσα της Χαράς μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι.

Το μέγεθος του σήμερα είναι όσο ένα Γκρέιπφρουτ! Περίεργο που συγκρίνουμε το μέγεθος του εμβρύου με φρούτα, αλλά βοηθάει και έχει και την πλάκα του. Θα χρειαστούμε όλη σας την αγάπη και θετική ενέργεια. Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους εσάς που το γνωρίζατε και το κρατήσατε μυστικό. Ξέρετε ποιοι είστε».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπητοί ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως το πιο σημαντικό που θα συμβεί στην ζωή μου. Μέσα στην κοιλίτσα της Χαράς μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι. Το μέγεθος του σήμερα είναι όσο ένα Γκρέιπφρουτ! Περίεργο που συγκρίνουμε το μέγεθος του εμβρύου με φρούτα, αλλά βοηθάει και έχει και την πλάκα του 😊 Θα χρειαστούμε όλη σας την αγάπη και θετική ενέργεια️. ❤️ Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους εσάς που το γνωρίζατε και το κρατήσατε μυστικό 🙏🏼 Ξέρετε ποιοι είστε 😊

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Hatzidakis (@panagiotis_hatzidakis) στις