Έφη Πίκουλα: «Μπήκα στην οικογένεια γιατί ερωτεύτηκα τον αδερφό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και όχι με κάποιο σκοπό»
Ελλάδα

Έφη Πίκουλα: «Μπήκα στην οικογένεια γιατί ερωτεύτηκα τον αδερφό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και όχι με κάποιο σκοπό»

Έφη Πίκουλα: «Μπήκα στην οικογένεια γιατί ερωτεύτηκα τον αδερφό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και όχι με κάποιο σκοπό»

«Έχασα τον Τάκη Βουγιουκλάκη και έχασα τη ζωή κάτω από τα πόδια μου»

Η ηθοποιός, Έφη Πίκουλα, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε σε όλους αυτούς που βγαίνουν και μιλάνε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και λένε «ψέματα».

«Δεν έχει νόημα να δίνεις συνέντευξη αν δεν έχεις να πεις κάτι επαγγελματικό. Δεν είμαι στα φώτα της δημοσιότητας. Είμαι στο δήμο Βριλησσίων και έχω αναλάβει εδώ και δέκα χρόνια το θεατρικό εργαστήρι», είπε η ηθοποιός.

«Έκανα αυτή τη δουλειά κόντρα στην οικογένειά μου. Έχω πει πολλά “όχι” για τα οποία έχω μετανιώσει. Ήθελα να γίνω ηθοποιός, το ευχαριστήθηκα, έπαιξα και νιώθω πολύ ωραία. Είχα την τύχη να μην κυνηγάω τη δουλειά και αυτό με κακόμαθε. Δεν έχω πρόταση από την τηλεόραση, εγώ έχω απομακρυνθεί, τι πρόταση να μου κάνουν;», ανέφερε η ίδια σχετικά με την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

«Από τη “Λάμψη” έβγαλα πολύ καλά χρήματα. Με τους πρωταγωνιστές της “Λάμψης” δεν έχω κρατήσει σχέσεις, έχουμε χαθεί. Δεν ασχολούμαι με τον ανταγωνισμό, δε με ενδιαφέρει. Εγώ ήθελα να είμαι “Λάμψη” και το ζήτησα από το Φώσκολο», αποκάλυψε η Έφη Πίκουλα.

«Νιώθω τυχερή γιατί έκανα αυτό που ήθελα, παντρεύτηκα τον άνδρα που ήθελα, έκανα τη δουλειά που ήθελα, έχω υγεία. Η δουλειά δεν είναι διέξοδος. Έχασα τον Τάκη Βουγιουκλάκη και έχασα τη ζωή κάτω από τα πόδια μου. Η απώλειά του με έκανε να αναθεωρήσω τη ζωή και να ξεκινήσω έναν αγώνα. Νιώθω δυνατή. Ο Τάκης ήταν τολμηρός. Σε ένα γύρισμα πήρε ένα τριαντάφυλλο και ήρθε», ανέφερε για την απώλεια του συζύγου της.

«Στο γάμο με τρόμαζε η δέσμευση. Δεν ήθελα να είμαι αυτή που θα κάνει αυτό που πρέπει για το σύζυγο. Η σχέση μας με τον Τάκη στηρίχτηκε στο σεβασμό, στην ελευθερία και την ευγένεια. Ένιωθα μεγάλη την ευθύνη με το παιδί, για αυτό δεν έκανα. Το έχω κλείσει αυτό το κεφάλαιο», εξήγησε για την απόφασή της να μην κάνει παιδί, ενώ σχετικά με το ότι δεν άλλαξε το επίθετό της η Έφη Πίκουλα είπε «Γιατί να αλλάξω το επώνυμό μου; Αν λεγόμουν Έφη Βουγιουκλάκη θα με περνούσαν για ψώνιο».

«Με πήρε η Αλίκη να παίξω στο “Η κυρία δε με μέλλει”, πήγα στην πρόβα, πήρα το ρόλο, αλλά πνιγόμουν από το άγχος. Της τηλεφώνησα και της είπα ότι δε θέλω να παίξω, ότι δεν μπορώ, και μου απάντησε “Ξέρεις κοπέλα μου τι σημαίνει να είσαι στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη;”», είπε η ηθοποιός για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Μπήκα στην οικογένεια γιατί ερωτεύτηκα τον αδερφό της, δεν μπήκα με σκοπό. Θαύμαζα την Αλίκη γιατί πέρα από το ταλέντο της ως θεατρίνα, είχε ταλέντο ως γυναίκα. Ήταν φιλόξενη, καλή φίλη, αγαπούσε την οικογένειά της. Με ενοχλεί που λέγονται πράγματα για την Αλίκη και δεν υπάρχει απάντηση. Πολλές φορές σκέφτηκα να έλεγα τι έχει συμβεί, αλλά δε θέλω να μιλάω. Μιλάνε πολλοί για την Αλίκη και δε λένε αλήθειες και είναι κρίμα. Δε θέλω να μιλήσω, γιατί δεν πρέπει να μιλήσω», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Προσπαθώ να μη με αναγνωρίζει κανείς στο δρόμο, κουκουλώνομαι. Δε μου αρέσει η δημοσιότητα», είπε κλείνοντας η αγαπημένη ηθοποιός.