Έφυγε ο Δημήτρης Λιγνάδης για το εξωτερικό; Η απάντηση του δικηγόρου του
Ελλάδα

Έφυγε ο Δημήτρης Λιγνάδης για το εξωτερικό; Η απάντηση του δικηγόρου του

Έφυγε ο Δημήτρης Λιγνάδης για το εξωτερικό; Η απάντηση του δικηγόρου του

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα και η επίσημη απάντηση από την πλευρά του ηθοποιού

Με μια ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα μετέφερε με επιφύλαξη την πληροφορία ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά την παραίτησή του από καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνον, εγκατέλειψε τη χώρα και έφυγε για το εξωτερικό. Τι απάντησε, όμως, ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας στην εκπομπή «Ευτυχείτε»;

«Πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο. Η είδηση με επιφύλαξη», έγραψε η Έλενα Ακρίτα στο προφίλ της στο Facebook και λίγο αργότερα πρόσθεσε πως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η είδηση δεν επιβεβαιώνεται.

Edit Νεωτερες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν την ειδηση.
—————————————————————————————————

Πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο. Η ειδηση με επιφύλαξη.

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

Ωστόσο, ο Γιάννης Πουλόπουλος και η εκπομπή «Ευτυχείτε» επικοινώνησαν με τον δικηγόρο του ηθοποιού και σκηνοθέτη που ανέφερε: «Ούτε από τα όρια του δήμου Αθηναίων δεν έχει φύγει. Δεν ισχύει ότι ο κύριος Λιγνάδης έφυγε για το εξωτερικό» και πρόσθεσε: «Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια καταγγελία για τον πελάτη μου».

Τέλος, αναφερόμενος στις αφίσες που έχουν κυκλοφορήσει στο κέντρο της Αθήνας για τον Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Αντιδρά όπως κάθε άνθρωπος που δεν έχει κάνει αυτά που του καταλογίζουν. Θεωρώ πως είναι απότοκος του κλίματος από τις ανώνυμες και στοχευμένες πολλές φορές καταγγελίες».

https://streamable.com/ddrl0v