Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πώς σχολίασε την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη από το Survivor;
Ελλάδα

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πώς σχολίασε την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη από το Survivor;

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πώς σχολίασε την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη από το Survivor;

Νιώθει έτοιμη να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια;

Στην παρέα του Happy Day βρέθηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, το πλήγμα στο επάγγελμά της και την αβεβαιότητα που επικρατεί στον χώρο.

Περνώντας στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, στο πώς ήρθαν πιο κοντά στην καραντίνα αλλά και στο ενδεχόμενο να κάνουν τη δική τους οικογένεια.

«Θεωρώ καλό είναι που περάσαμε τόσο χρόνο μαζί. Ειδικά για μία σχέση που υπάρχει απόσταση, κερδίζεις χρόνο, δηλαδή κάτι που θα αντιλαμβανόσουν μετά από 2-3 χρόνια μπορείς να το καταλάβεις πολύ πιο γρήγορα. Οι άνθρωποι αν ταιριάζουν μεταξύ τους αυτό φαίνεται. Η τριβή με έναν άνθρωπο 24 ώρες το 24ωρο σε κάνει να τον μάθεις καλύτερα».

«Έχω την επιθυμία να κάνω στο μέλλον τη δική μου οικογένεια αλλά όλα αυτά κάτω από τις ιδανικές συνθήκες και όταν νιώσουμε αμοιβαία ότι ήρθε αυτή η στιγμή. Το καμπανάκι μου για παιδιά μπορεί να έχει χτυπήσει επειδή από μικρή έχω μία ευαισθησία και ένα δέσιμο από πολύ μικρή. Πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες».

https://streamable.com/ecane8

Για τη συμμετοχή της στο Survivor και τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης είπε:

«Μου άφησε πολλά μαθήματα. Κρατάω τα θετικά και απέβαλα τα κακά. Είναι μία μοναδική εμπειρία».

Πώς σχολίασε την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη από το παιχνίδι;

«Ο Σάκης σίγουρα ταυτίστηκε με το Survivor. Συγκινήθηκα με την απόφασή του ότι έβαλε σε προτεραιότητα την οικογένειά του. Μου αρέσουν τέτοιοι άνθρωποι».

https://streamable.com/7bzoyk