Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης με πελάτες τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους
Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης με πελάτες τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης με πελάτες τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους

Όλες οι πληροφορίες

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα βόρεια προάστια με τις αρχές να προχωρούν σε τρεις συλλήψεις με τη συγκεκριμένη κατηγορία αλλά και για  παράνομη οπλοκατοχή.

Μάλιστα, ανάμεσα στο «πελατολόγιο» της σπείρας οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ήρθαν αντιμέτωποι με πασίγνωστα ονόματα της ελληνικής showbiz, καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφοι πολλοί εξ αυτών.

Συγκεκριμένα, η επιχείρηση που στήθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας, όπως είχε αποκαλύψει το Πρώτο Θέμα την προηγούμενη εβδομάδα, με συμμετοχή αστυνομικών και από την Αττική έβαλε στο μικροσκόπιο τα σπίτια ενός 43χρονου γνωστού σχεδιαστή μόδας στην Δροσιά, ενός 45χρονου πιλότου στην Ανθούσα και ενός 34χρονου αλλοδαπού φωτογράφου στο Μαρούσι, τα οποία χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση της κοκαΐνης.

102,4 γραμμάρια κοκαΐνης κατασχέθηκαν από το σπίτι του σχεδιαστή μαζί με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 30,9 γραμμάρια μιας ουσίας η χημική σύσταση της οποίας εξετάζεται, δύο ζυγαριές ακριβείας, τρία κινητά και 2.715 ευρώ.

663 γραμμάρια κοκαΐνης βρέθηκαν στο σπίτι του αλλοδαπού, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά και 5.855 ευρώ, ενώ στην κατοικία του πιλότου εντοπίστηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά, 784 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και τρία πιστόλια, ένα από τα οποία είχε κλαπεί από αστυνομικό το 2014 στην Κρήτη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, ο φωτογράφος προφυλακίστηκε, ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ για τον σχεδιαστή μόδας υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα και για την προφυλάκισή του ή όχι θα αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.