Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν η παίκτρια του Survivor ήταν ζευγάρι με τον Αντρέα Γεωργίου – Φωτογραφίες
Ελλάδα

Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν η παίκτρια του Survivor ήταν ζευγάρι με τον Αντρέα Γεωργίου – Φωτογραφίες

Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν η παίκτρια του Survivor ήταν ζευγάρι με τον Αντρέα Γεωργίου – Φωτογραφίες

Κι αν δεν το θυμάστε, θα σας φρεσκάρουμε τη μνήμη

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν σχεδόν παμψηφεί η πρώτη υποψήφια των Μπλε προς αποχώρηση στο Survivor. Ο κόσμος θα κρίνει αν τελικά θα παραμείνει μέσα στο παιχνίδι ή μέχρι εδώ ήταν για την παίκτρια που έφερε μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα της με την κόντρα που άνοιξε με παίκτες όπως ο Αλέξης Παππάς.

Η μικροκαμωμένη Κύπρια τραγουδίστρια έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μίντια με τους έρωτές της. Σίγουρα αυτός που την έκανε ευρύτερα γνωστή ήταν με τον συμπατριώτη της, Αντρέα Γεωργίου.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια περίπου προτού χωρίσουν το 2014.

Με τον Νίκο Βέρτη σε εκδήλωση το 2013

Οι σχέσεις τους εξακολουθούν να είναι πολύ καλές μέχρι σήμερα. Μάλιστα ο Αντρέας ανέβασε στις αρχές του Survivor και story για να την στηρίξει στον αγώνα επάθλου που έκανε με την ομάδα της.

Το ζευγάρι έκανε πολλές κοινές εμφανίσεις μαζί στην Αθήνα. Μία από τις τελευταίες τους ήταν στη Γλυφάδα όπου ο φακός τους κατέγραψε σε τρυφερές στιγμές.

Μιλώντας στο People το 2017 ο επιτυχημένος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός είχε πει για τον χωρισμό τους:

«Είναι ένα κομμάτι, στο οποίο δεν τα πάω πολύ καλά. Νιώθω ότι έχω πολλές ευθύνες και βάζω συνεχώς τις σχέσεις μου σε δεύτερη μοίρα Δεν μπορώ να είμαι εντάξει, όχι επειδή είμαι άπιστος, αλλά επειδή έχω αυτό το κόλλημα με τη δουλειά. Είμαι εργασιομανής. Βγήκα από τη σχέση μου με την Ελευθερία Ελευθερίου πριν από μερικούς μήνες, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Δεν μπορούσα να είμαι εκεί. Ήμασταν δύο χρόνια με την Ελευθερία, χωρίσαμε για ένα μήνα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν το μετράω αυτό. Μπορεί να μην είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Την ευθύνη του χωρισμού τη ρίχνω επάνω μου. Η Ελευθερία ήταν πολύ εντάξει. ‘Έφτασα σε ένα σημείο που ένιωθα ότι με πιέζει η σχέση μου, ενώ στην ουσία δεν είχα αρκετό χρόνο να αφιερώσω σε αυτήν και η Ελευθερία το κατάλαβε».

Λίγα χρόνια πριν, το 2013 στο «Πρωινό», είχε εξηγήσει ότι γνώριζε την Ελευθερία από τα 16 της και πως από τότε η σχέση τους ήταν διαφορετική και δεν ήταν απλώς φίλοι. «Ήταν ένας άνθρωπος που εκτιμούσα πάρα πολύ και μεγαλώνοντας μεγάλωσε και η Ελευθερία» έλεγε τότε με χιούμορ παραδεχόμενος ότι έχουν 2 χρόνια σχέση.

Η ίδια η Ελευθερία μίλησε για τη σχέση τους το 2019 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όταν είχαμε σχέση με τον Ανδρέα εγώ ήμουν στην Ελλάδα και ο Ανδρέας στην Κύπρο. Με τον Ανδρέα γνωριζόμαστε 16 χρόνια, εγώ ήμουν πολύ μικρή. Είχα παίξει και σε δύο σίριαλ του Ανδρέα, το ένα ήταν κυπριακό, έπαιζε στην Κύπρο. Μετά συνεργαστήκαμε το 2016, όταν έπαιξα στο σίριαλ “Δίδυμα φεγγάρια” του ΑΝΤ1», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Τα καυτά φιλιά που αντάλλασσαν στην αρχή της σχέσης τους πάντως δημοσία σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία, όπως η παρακάτω εμφάνισή τους στο Κέντρο Αθηνών το 2012, όπου δεν μπορούσε ο ένας να πάρει τα χέρια του από τον άλλον.

Φωτογραφίες: NDP