Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Αποφάσεις- σταθμός έρχονται τον Ιούνιο
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Αποφάσεις- σταθμός έρχονται τον Ιούνιο

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Αποφάσεις- σταθμός έρχονται τον Ιούνιο

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το ζώδιό σου

Πολλά υποσχόμενος θα είναι ο Ιούνιος και είναι ο μήνας που θα χρειαστεί να λάβεις τις πιο σημαντικές αποφάσεις!

Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει τις μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο oroskopos.gr

Κριός

Ο Ιούνιος σας δίνει μια καλύτερη ευκαιρία ανανέωσης και ανακούφισης. Βελτιώνονται οι συνθήκες στο στενό περιβάλλον, ενισχύονται οι καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή και δημιουργούνται συγκυρίες που σας βοηθούν να βγείτε από αδιέξοδα, τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά. Η καθημερινότητα της ζωής σας γίνεται ευκολότερη, γνωριμίες, προτάσεις και προσφορές παίζουν σημαντικό ρόλο, κάποιες αντιθέσεις στην εργασία σας δεν θα λείψουν, αποφύγετε ρήξεις εκεί. Οικονομικά επινοήστε τρόπους ανεφοδιασμού, μια αλλαγή τόπου διαμονής ή ένα ταξίδι θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας στο μέλλον. Κερδίστε το χαμένο χρόνο στον επαγγελματικό τομέα προκειμένου να βελτιωθεί. Υπερασπίστε τα συμφέροντα σας και ελέγχετε την διαχείριση των χρημάτων σας.

Ταύρος

Ο Ιούνιος σας βοηθά σταδιακά να συνέρθετε, να ανανεωθείτε και να ανακουφιστείτε από όσα μεσολάβησαν το προηγούμενο δίμηνο. Οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος παίζουν τώρα ένα καλύτερο ρόλο. O Άρης στο ζώδιό σας τονώνει την φυσική σας κατάσταση. Ο Ερμής κινείται γρήγορα και στα μέσα του μήνα περνά στον Καρκίνο βοηθώντας σας να συναντήσετε σημαντικά πρόσωπα και να αποκαταστήσετε ζημιές. Το ευαίσθητο σημείο όμως παραμένει η οικονομική σας ασφάλεια και η εκδοχή, κάποιοι να σας εκμεταλλευτούν είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά χωρίς να το καταλάβετε. Επιστρατεύστε την προσοχή σας και μην παρασύρεστε από εντυπώσεις. Σημαντικές οι συμφωνίες που θα κλείσετε αυτή την περίοδο.

Δίδυμοι

Ο μήνας των γενεθλίων σας φέρνει τον Δία στο ζώδιο σας και είναι η καλύτερη ταύτιση που μπορεί να γίνει αυτή τη χρονιά. Η δραστηριότητά σας αυξάνει, μαζί και ο παράγοντας της τύχης. Η νευρικότητα δεν θα λείψει και θα είναι απόρροια συμπεριφοράς κάποιων ανθρώπων που θα σας εκνευρίσουν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τα μέσα του μήνα, σας βοηθά να κινηθείτε πιο άνετα στα οικονομικά σας και να κάνετε κάποιες αγορές είτε με την ενίσχυση του εισοδήματος σας είτε με την βοήθεια τρίτων. Η ταλαιπωρία στην εργασία σας δεν θα λείψει αλλά μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα τις καταστάσεις τώρα.

Καρκίνος

Οι Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τα μέσα του μήνα , ευαγγελίζονται χαρούμενες στιγμές και ενισχυμένη ερωτική δράση. Σας δίνονται ευκαιρίες να λύσετε επαγγελματικά προβλήματα που διογκώθηκαν τους προηγούμενους μήνες ή να ενισχύσετε την καριέρα σας με νέες συνεργασίες που θα προκύψουν. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν οι γνωριμίες που θα κάνετε ή οι συμπτώσεις της καθημερινότητας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία μιας ξεκούρασης ή μιας ψυχαγωγίας που σας είναι απαραίτητη, πλησιάστε τον άνθρωπο που αγαπάτε περισσότερο, υιοθετώντας μια πιο ευέλικτη συμπεριφορά. Αποδεχτείτε κάποιες αλλαγές στην κοινωνική ζωή και ξεπεράστε τις τυχόν πικρίες που μπορεί να σας δώσουν.

Λέων

Ο Ιούνιος σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε να πάρετε αποφάσεις ή να αποκτήσετε συμμάχους που θα σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Βέβαια τα μεγάλα προβλήματα δεν υποχωρούν αλλά μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα τώρα. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένες και μεθοδικές, ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες, στις δραστηριότητες σας. Ότι πετύχετε αυτή την περίοδο σαν παγίωση ή σαν συμφωνία, θα παίξει ευεργετικό ρόλο στις δουλειές σας τους επόμενους μήνες. Οι νεότερες θα ζήσετε έναν έρωτα που δεν θα διαρκέσει αλλά θα σας δώσει μια βαθιά ικανοποίηση. Αναθεωρήστε την τακτική στην οικονομική σας διαχείριση προνοώντας από τώρα για τις διακοπές.

Παρθένος

Για εσάς ο μήνας αυτός θα είναι και καλός και νευρικός. Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν στην εργασία σας θα σας κουράσουν ή θα επιστρατεύσουν υποχρεωτικά το δυναμισμό σας. Δεν θα λείψουν όμως οι μικρές αποδράσεις και οι ευχάριστες στιγμές με φίλους ή με έναν έρωτα που διατηρείτε κάπου διακριτικά. Σε κάποιους σας δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσετε το γάμο σας και να ανακαινίσετε κάτι στο χώρο που ζείτε, οι ελεύθεροι επαγγελματίες υιοθετείτε μια νέα τακτική που θα αποδειχτεί κερδοφόρα τόσο στο εμπόριο όσο και στην παροχή υπηρεσιών που εξασκείτε. Προς το τέλος του μήνα μια γνωριμία ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα παίξουν αρκετά σημαντικό ρόλο για τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Ζυγός

Ανοίγει ο ορίζοντας της ζωής σας και απομακρύνονται οι δυσκολίες που συσσωρευτήκαν το προηγούμενο διάστημα. Η πορεία του Δία στους Διδύμους σας βοηθά να πετύχετε στόχους που έχετε βάλει από καιρό. Ενδιαφέρουσα κινητικότητα θα παρατηρηθεί επίσης και στον επαγγελματικό χώρο. Διευκολύνσεις θα έχετε αρκετές στα οικονομικά έστω και με την μορφή πίστωσης χρόνου, αρκεί να τις αναζητήσετε. Δεν θα λείψει η πίεση από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος αλλά θα μπορέσετε να τους αντιμετωπίσετε. Γενικότερα ο μήνας αυτός είναι ένα διάστημα που τονίζεται ο παράγοντας της τύχης, πετυχαίνεται έναν αναγκαίο ανεφοδιασμό και όλα αυτά αποτελούν προϋπόθεση για να μπορέσετε να καλύψετε τις απρόβλεπτες υποχρεώσεις των επόμενων μηνών. Αισθηματικά θα υπάρξει ενδιαφέρον και βελτίωση.

Σκορπιός

Ο Ιούνιος σας βοηθά να απομακρυνθείτε από την εστία πολέμου που σημάδεψε τις σχέσεις σας με τους άλλους τον προηγούμενο μήνα. Σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στις υποθέσεις σας και να ενισχύσετε την γαλήνη στην ψυχή σας. Χωρίς να υποχωρεί η γενικότερη δύσκολη κατάσταση οικονομικά, ο Άρης περνώντας στο απέναντί σας ζώδιο του Ταύρου σας βοηθά να εξυπηρετηθείτε από κάποιους ή να ενισχυθείτε άμεσα. Από την άλλη, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τα μέσα του μήνα και μετά, αφήνουν νέα περιθώρια να κινηθείτε τόσο επικοινωνιακά όσο και συναισθηματικά. Είναι περίοδος που μπορείτε να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις, να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι ή να αυξήσετε τις ευχάριστες στιγμές στα ερωτικά σας.

Τοξότης

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Ιούνιος στις σχέσεις σας καθώς σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε την διπλωματία σας και να βελτιώσετε σχέσεις που διαταράχτηκαν, ή να προβείτε σε νέες συνεργασίες που είναι απαραίτητες. Βέβαια ο Άρης θα φέρει και εντάσεις μέσα από ενδεχόμενες διαφωνίες ή επικρίσεις τρίτων. Αντιμετωπίστε τις διπλωματικά και όχι αντιδραστικά. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τα μέσα του μήνα σας βοηθά να βρείτε λύσεις για την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων ή να πετύχετε μια αγοραπωλησία που επιδιώκετε από καιρό. Οι έγνοιες για κάποιες υποχρεώσεις δεν θα λείψουν όπως δεν θα λείψει και η καταπίεση από δικούς σας ανθρώπους. Για κάποιους ελεύθερους, ένας ξαφνικός έρωτας θα αποδειχτεί σημαντικός.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά και οργανωμένα στον επαγγελματικό χώρο. Ο Ιούνιος είναι πολύ σημαντικός για αλλαγές και αποκατάσταση του αντικειμένου της δουλειάς σας. Ο Δίας από τους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις νέες γνωριμίες. Από τα μέσα του μήνα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο τονίζει τον παράγοντα της τύχης στην ερωτική σας ζωή ενώ η παρουσία του Ερμή στον ίδιο χώρο φέρνει κοντά σας ενδιαφέροντες ανθρώπους ή κατάλληλους για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Προσπαθήστε να έχετε διορατικότητα την ώρα της παρόρμησης ή της επιμονής για να αποκαταστήσετε κάτι που θέλετε.

Υδροχόος

Ο Ιούνιος είναι ανανεωτικός για τους περισσότερους από εσάς. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται εξυπηρετούν την επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων βελτιώνεται απέναντι σας. Είναι επίσης κατάλληλη περίοδος να επενδύσετε σε θέματα αγάπης ή να εστιάσετε την προσοχή σας σε μια δημιουργική δραστηριότητα η οποία θα ενισχύσει τα επαγγελματικά σας στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο δεν θα λείψουν μικρές απογοητεύσεις και καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση επαγγελματικών κυρίως υποθέσεων, οπότε δεν έχετε παρά να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις και τακτικές. Οικονομικά αποφύγετε την άσκοπη κατανάλωση χρήματος.

Ιχθείς

Σταδιακά διαμορφώνεται ένα καλύτερο κλίμα γύρω σας. Η ένταση στο στενό περιβάλλον και στην εργασία σας θα είναι χαρακτηριστική, μέσα από αυτό το κλίμα όμως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα υπάρξουν προκειμένου να ενισχύσετε την θέση σας ή την τύχη σας είτε στον οικογενειακό είτε στον επαγγελματικό χώρο. Μετά τα μέσα του μήνα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από εξαρτήσεις και θα σας λυτρώσουν από κουραστικές σχέσεις και συναναστροφές. Οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση ωστόσο δεν πρέπει να παρασυρθείτε και να δημιουργήσετε νέες υποχρεώσεις με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρετε. Σε διαπραγματεύσεις ακολουθήστε το ένστικτο σας και θα σας οδηγήσει σωστά!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr