Ελευθερία Ρήγου: “Έδωσα τροφή στις εκπομπές, μίλαγα πάρα πολύ για τα κιλά μου”
Ελλάδα

Ελευθερία Ρήγου: “Έδωσα τροφή στις εκπομπές, μίλαγα πάρα πολύ για τα κιλά μου”

Ελευθερία Ρήγου: “Έδωσα τροφή στις εκπομπές, μίλαγα πάρα πολύ για τα κιλά μου”

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός Ελευθερία Ρήγου στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not”, η οποία αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στις επαγγελματικές της επιλογές.

Δεν δίστασε να αναφερθεί και στο θέμα των κιλών της που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα Μέσα.

Μητρότητα και υποκριτική

Η Ελευθερία δήλωσε πως “στην καθημερινότητά μου είμαι μια μαμά που έχει τις υποχρεώσεις που έχει μια μητέρα τη σήμερον ημέρα. Ο γιος μου είναι 21 ετών και δεν θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει από παλιότερα, όμως, του αρέσει, είναι καλλιτέχνης μέσα του”.

Η ηθοποιός τόνισε πως ενίοτε έχει πληγωθεί από τον χώρο της υποκριτικής, αλλά υπογράμμισε πως “η στεναχώρια είναι χαμένος χρόνος της ζωής μας, σκέφτεσαι μόνο αυτό και δεν πας παρακάτω. Και αυτό βγαίνει σε ψυχοσωματικά πράγματα”.

Για την τηλεοπτική της παρουσία  δήλωσε πως “δεν μου έχουν γίνει προτάσεις από την τηλεόραση, αλλά και εγώ δεν το έχω κυνηγήσει”

Για τα σίκουελ αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών

Αναφορικά με τα remake παλιών σειρών της τηλεόρασης, που έρχονται δυναμικά στις οθόνες μας, η Ελευθερία Ρήγου είπε “δεν μου αρέσει να γίνονται σίκουελ παλιών σειρών. Μου αρέσει να γίνονται καινούργια πράγματα από την αρχή”. 

Η ηθοποιός θα συμμετέχει φέτος στην θεατρική παράσταση “Η Παριζιάνα” των Πλέσσα – Δαλιανίδη.

https://www.instagram.com/p/B1tElhAijKL/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε τη συνέντευξη της ηθοποιού: