Έλενα Ακρίτα – Ευγενία Μανωλίδου: Ένα fake tweet, μια “συγγνώμη” και η νέα κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη
Ελλάδα

Έλενα Ακρίτα – Ευγενία Μανωλίδου: Ένα fake tweet, μια “συγγνώμη” και η νέα κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Έλενα Ακρίτα – Ευγενία Μανωλίδου: Ένα fake tweet, μια “συγγνώμη” και η νέα κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Το Facebook έστειλε προειδοποίηση

Ένα fake tweet για την Ευγενία Μανωλίδου έφερε ένα νέο μέτωπο αυτή τη φορά ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και την κυρία Μανωλίδου αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη που βγήκε να υπερασπιστεί τη σύζυγό του.

Στο fake Tweet η κυρία Μανωλίδου φέρεται να δηλώνει ότι ακολούθησε τον οικονομικό οικογενειακό προγραμματισμό του Άδωνι Γεωργιάδη και πέρασε εκείνη και η οικογένειά της 7 ημέρες με 38,40 ευρώ μαζί με το σούπερ μάρκετ. Και υποτίθεται ότι προσθέτει: «Χωρίς να στερηθούμε τίποτα. Αν θέλουμε μπορούμε».

Η κυρία Ακρίτα έκανε μία ανάρτηση για το tweet αυτό την οποία όμως κατέβασε όταν διαπίστωσε ότι είναι “τρολιά”. Το θέμα όμως είχε και συνέχεια.

“Δείχνει κακό χαρακτήρα”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτήθηκε χθες στο κεντρικό δελτίο του Star και σχολίασε το θέματ λέγοντας:

«Αισθάνομαι ότι γινόμαστε ζούγκλα! Στέλνω μήνυμα προς την Έλενα Ακρίτα, η οποία είναι μία πολύ δυνατή ‘’πένα’’, δεν μπορεί να υποτιμά τον εαυτό της κατ’ αυτόν τον τρόπο, να διακινεί ψεύτικα Tweet, να υβρίζει ανθρώπους και αντί να ζητά συγγνώμη να συνεχίζει να υβρίζει! Αυτό δείχνει πάρα πολύ κακό χαρακτήρα! Θα την καλούσα να ρίξει λίγο τους τόνους. Το συνέχισε και σήμερα και με ψεύτικη φωτογραφία».

Και η Ευγενία Μανωλίδου ανέβασε tweet με υπαινικτικό χαρακτήρα:

Η συγγνώμη της Έλενας Ακρίτα και η άποψή της για την Ευγενία Μανωλίδου

H δημοσιογράφος των “Νέων” επανήλθε στο θέμα θέλοντας να ζητήσει μεν συγγνώμη από την κυρία Μανωλίδου που την “πάτησε” εξήγησε όμως με πολύ δηκτικό τρόπο γιατί ήταν εύκολο.

“Οφειλόμενη απάντηση νο1 – και δεν επανέρχομαι

Αγαπητή κυρία Μανωλίδου, σάς ζητώ συγγνώμη. Την πάτησα, το παραδέχομαι, στο μέλλον θα είμαι πιο προσεχτική – άλλωστε αυτό επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία.
Από κει κι ύστερα, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας την ταπεινή μου γνώμη για το πρόσωπό σας. Παρουσιάσατε, αγαπητή κυρία, το πιο άθλιο παιχνίδι της ιστορίας της ελληνικής τηλεόρασης. Ένα παιχνίδι που κακήν κακώς έκοψε το ΕΣΡ επειδή κατάφωρα ‘παραβίαζε την ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία΄. Βροχή τα πρόστιμα μέχρι 200.000 ευρώ στον ΑΝΤ1. Αν θυμάστε.
Όπως δήλωσε τότε ο πρόεδρος του ΕΣΡ κ. Ι. Λασκαρίδης «η εκπομπή ‘Η στιγμή της Αλήθειας’ υποβαθμίζει την ποιότητα του προγράμματος, ενώ με δέλεαρ το χρηματικό έπαθλο εξωθεί τους παίκτες σε αποκαλύψεις προσωπικών τους δεδομένων με αποτέλεσμα τον ευτελισμό της προσωπικότητάς τους.»
Επιτρέψτε μου να σάς θυμίσω ορισμένες ερωτήσεις σας.
Σε άντρα παίκτη: «Έχεις φορέσει ποτέ γυναικεία εσώρουχα;»
«Έχεις κάνει σεξ στις τουαλέτες του πανεπιστημίου που σπούδαζες;»
Σε παίκτρια: «Έχεις κάνει ποτέ σεξ με γυναίκα;» (Σε παίκτρια τώρα αυτό)
Σε παίκτη: «Αν ένας άντρας σου πρόσφερε 10.000 ευρω για μια νύχτα, θα δεχόσουν;»
«Έχεις κάνει one night stand περισσότερες από 10 φορές;»
«Έχεις μετρήσει ποτέ το ανδρικό σου μόριο με μεζούρα;»

Αυτά, κυρία μου. Και πάλι συγγνώμη.

Υ.Γ. Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά. Διότι ο λόγος που πίστεψα την τρολιά, όπως την πίστεψαν και οι πάντες άλλωστε, είναι ακριβώς το παρελθόν της κ. Μανωλίδου” έγραψε.

Όταν πληροφορήθηκε από σχολιαστές ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε θέση στο θέμα, έκανε ακόμη μία ανάρτηση απαντώντας και στον ίδιο:

“Οφειλόμενη απάντηση νο2 – και δεν επανέρχομαι

Κύριε Άδωνη Γεωργιάδη, κατ’ αρχάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια χτες στο STAR. Το γεγονός ότι με θεωρείτε «πολύ γερή πένα» με χαροποιεί. Και ξέρω πως είστε ειλικρινής. Δεν θα ξεχάσω τη μια και μοναδική συνάντηση μας σε μια πρεμιέρα στο ‘Παλάς’. Ενώ δεν γνωριζόμαστε, με πλησιάσατε γελαστός και μού σφίξατε εγκαρδιότατα το χέρι, λέγοντας πόσο πολύ σάς αρέσει όταν σάς επικρίνω – για να το πω μαλακά – με άρθρα μου στα Νέα. Ευφυής ων, γνωρίζατε την δύναμη της αρνητικής διαφήμισης την οποία και σάς παρείχα γενναιόδωρα.

Γυρίσατε μάλιστα προς τον Νικήτα Κακλαμάνη που καθόταν πίσω μου και ήταν μάρτυρας της όλης σκηνής και τού είπατε «μού τα χώνει άγρια αλλά μ’ αρέσει γιατί τα γράφει ωραία».
Εγώ κύριε Γεωργιάδη, τόσα χρόνια για σάς το έκανα. Για να σάς ευχαριστήσω μια που είστε ένθερμος θαυμαστής του γραπτού μου λόγου. Εάν κάποτε αυτό αλλάξει και θεωρήσετε την ‘πολύ γερή πένα’ μου ενοχλητική, παρακαλώ ειδοποιήστε με να κάνω τα κουμάντα μου ως δημοσιογράφος και ως άνθρωπος.

Αυτά. Και δεν επανέρχομαι.

Τα σέβη μου
Έλενα Ακρίτα”

Η προειδοποίηση του Facebook στην Έλενα Ακρίτα

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι το Facebook -προφανώς μετά από καταγγελία- έστειλε προειδοποίηση ότι θα μπλοκάρει για 24 ώρες τον λογαριασμό της Έλενας Ακρίτα επειδή δεν ακολουθεί τους όρους του.

Μέσα σε όλα, θέση πήρε και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατηγορώντας την κυρία Ακρίτα για “μεταμφιεσμένο συντηρητισμό”.