Έλενα Ακρίτα προς Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Εμείς οι καταθλιπτικοί δεν χρειαζόμαστε τον οίκτο κανενός»
Ελλάδα

Έλενα Ακρίτα προς Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Εμείς οι καταθλιπτικοί δεν χρειαζόμαστε τον οίκτο κανενός»

Έλενα Ακρίτα προς Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Εμείς οι καταθλιπτικοί δεν χρειαζόμαστε τον οίκτο κανενός»

«Η συνέχεια στην δικαστική μας διαμάχη δεν επηρεάζεται από μια διεγνωσμένη νόσο»

Και μπορεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να δηλώνει ότι κάνει πίσω στη διαμάχη του με την Έλενα Ακρίτα, η ίδια όμως, με μακροσκελή της ανάρτηση, δηλώνει ότι δεν χρειάζεται τον “οίκτο” του!

Μάλιστα όπως τονίζει η δικαστική τους διαμάχη δεν θα επηρεαστεί στο ελάχιστο από μία “διεγνωσμένη νόσο” όπως αναφέρει.

Αναλυτικά έγραψε:

“Κύριε Μπογδάνε, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά μην ανησυχείτε για μένα. Κατάθλιψη έχει η μισή Ελλάδα απλώς δεν το ξέρει. Εγώ και το γνωρίζω και ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του γιατρού μου. Έκανα το ‘outing’ πριν πέντε χρόνια κι έκτοτε βοηθώ όπως και όσο μπορώ άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Και πιστέψτε με, είναι πολλοί εκείνοι που δεν τολμούσαν να το ομολογήσουν στο περιβάλλον τους πόσω μάλλον στον εαυτό τους.

Τουλάχιστον εσείς κατανοείτε ότι η κατάθλιψη δεν έχει την παραμικρή σχέση με ακαταλόγιστο και με ‘άρρωστα μυαλά’ όπως νομίζει ο πωλητής νανογιλέκων. Εμείς οι διεγνωσμένοι καταθλιπτικοί, είμαστε ενεργοί πολίτες, δημιουργικοί, παράγουμε έργο και απολαμβάνουμε τη ζωή μας: ίσως γιατί δεν την θεωρούμε αυτονόητη και δίνουμε καθημερινά τη μάχη.
Δεν υπάρχει ‘ακαταλόγιστο’, υπάρχει μόνο ο αγώνας κατά της υποτροπής – που πολύ συχνά τον χάνουμε και ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Δεν χρειαζόμαστε τον οίκτο κανενός, είμαστε δυνατοί και σκληραγωγημένοι λόγω της νόσου μας.

Σάς διαβεβαιώ λοιπόν πως, δόξα τω Θεώ τα έχω τετρακόσια. Συνεπώς, η συνέχεια στην δικαστική μας διαμάχη δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο από μια διεγνωσμένη νόσο που δεν υποβαθμίζει ούτε την ποιότητα ζωής ούτε τις νοητικές μου λειτουργίες”.

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10157959360279177