Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Χωριστά από τον Οκτώβριο – Οι δυσκολίες που απομάκρυναν το ζευγάρι
Ελλάδα

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Χωριστά από τον Οκτώβριο – Οι δυσκολίες που απομάκρυναν το ζευγάρι

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Χωριστά από τον Οκτώβριο – Οι δυσκολίες που απομάκρυναν το ζευγάρι

Αθόρυβα έληξε ο γάμος της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο. Η ηθοποιός απάντησε πρόσφατα σε  ερώτηση στο Ιnstagram και έτσι έγινε γνωστό.

Σύμφωνα όμως με πηγές του περιοδικού ΟΚ! από το κοντινό τους περιβάλλον, τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του, τα οποία τον περασμένο Οκτώβριο τους οδήγησαν στο να πάρουν τις αποστάσεις τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού που κυκλοφορεί σήμερα με τα «Νέα Σαββατοκύριακο, ήδη από το φθινόπωρο οι δυο τους δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι που κάποτε στέγαζε την ευτυχία τους στον Άγιο Στέφανο. Πλέον από τον περασμένο Οκτώβριο o Μπρούνο Τσιρίλο ουσιαστικά ζει μόνιμα στην Ιταλία, φροντίζοντας να επισκέπτεται την Ελλάδα σε τακτά χρονικά διαστήματα για να βλέπει τη 12χρονη κόρη του, Μαρία Ροζάρια.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2015 όταν ο Μπρούνο Τσιρίλο, σε ηλικία 38 ετών, πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια του», ολοκληρώνοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα. Όπως αποδείχτηκε, όμως, αυτή η απόφαση του στοίχισε ψυχολογικά. Ο ίδιος πρόσφατα εξομολογήθηκε πως μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας πέρασε μια μακρά περίοδο κατάθλιψης και κρίσεων πανικού.

«Έχασα όλες τις βεβαιότητές μου, φοβόμουν να κάνω οτιδήποτε, έκανα παράλογες σκέψεις και, χωρίς να το θέλω, θα έχω πληγώσει άτομα κοντινά σε εμένα γιατί δεν ήμουν πια ο εαυτός μου. Δηλώνω ότι δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να μαζέψω followers και να πάρω likes. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Για εμένα είναι μια απελευθέρωση. Μια νέα ημέρα και πάνω απ’ όλα είναι ένα μήνυμα σε όλους όσοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση με εμένα. Μην εγκαταλείπετε τη μάχη. Να είστε δυνατοί. Παλέψτε. Ζητήστε βοήθεια και, κυρίως, όποιος είναι δίπλα (στο άτομο που έχει πρόβλημα) να ψάξει να καταλάβει τι συμβαίνει και να βοηθήσει».

Σε αυτή την εκ βαθέων εξομολόγηση, που ξάφνιασε όσους τον γνωρίζουν και πράγματι μιλούν για έναν άνθρωπο μάλλον εσωστρεφή, αναφερόταν σε κοντινούς του ανθρώπους που πλήγωσε, καθώς «δεν ήταν πια ο εαυτός του». Ήταν η εποχή που ο γάμος του με την Έλενα Ασημακοπούλου περνούσε σοβαρή κρίση, που, όπως αποδείχτηκε τελικά, οδήγησε στον χωρισμό.

Η Έλενα Ασημακοπούλου τα χρόνια που ο σύζυγός της έδινε μάχη με την κατάθλιψη είχε σταθεί βράχος στο πλευρό του. Όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της ο γάμος τους κλονίστηκε περισσότερο όταν απέκτησαν την κόρη τους.

«Ο γάμος μας κλονίστηκε περισσότερο όταν γεννήθηκε η Μαρία, όχι τώρα. Με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζουν οι ισορροπίες και θέλει δύναμη και προσπάθεια για να μείνει το ζευγάρι ενωμένο» είχε πει.

Μετά τη γέννηση της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου για μεγάλο διάστημα αποσύρθηκε από την υποκριτική για να αφιερωθεί στη Μαρία Ροζάρια, έχοντας βάλει ως προτεραιότητα την οικογένεια.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο Μπρούνο προτιμούσε η Έλενα να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε ενθαρρύνει την απόφασή της αυτή. Το ζευγάρι τον Μάιο του 2018 είχε παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο, έχοντας ως παρανυφάκι την 7χρονη τότε κόρη τους.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, μετά την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού, είχε μείνει και άλλες φορές έγκυος, αλλά και οι τρεις εγκυμοσύνες δεν είχαν αίσια κατάληξη. Όπως είχε πει η ίδια σε μια εξομολογητική συνέντευξη το 2020, «ήταν τρομερά επώδυνες. Μου χρειάστηκε πολύ παραπάνω χρόνος για να το ξεπεράσω και να πω ότι δεν τα κατάφερα, δεν έγινε κάτι, είμαι ευτυχισμένη που έχω ένα παιδί και θα προχωρήσω έτσι. Η τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια ήταν η πιο δύσκολη από όλες. Ήταν αυτή που είχα πια πειστεί πως όλα πήγαιναν καλά, όλες οι εξετάσεις ήταν καλές και το είχα ανακοινώσει και στην κόρη μου. Αυτό ήταν το χειρότερο γιατί έπρεπε μετά να το ξεπεράσω εγώ η ίδια και να πω την αλήθεια στη Μαρία. Πως αυτό που της είπα, ότι θα αποκτήσει αδελφάκι, δεν προχώρησε και δεν πήγε καλά. Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο τότε για να δω πώς θα πρέπει να το μεταφέρω στο παιδί».

Λέγεται πως το ζευγάρι σήμερα, 8 μήνες ουσιαστικά μετά τον χωρισμό του, έχει καταφέρει να βρει τις νέες ισορροπίες, έχοντας πλέον ως κοινό στόχο αποκλειστικά την ευτυχία του παιδιού τους.