Έλενα Παπαρίζου: Το Number 1 της Eurovision συνάντησε τη Stefania
Ελλάδα

Έλενα Παπαρίζου: Το Number 1 της Eurovision συνάντησε τη Stefania

Έλενα Παπαρίζου: Το Number 1 της Eurovision συνάντησε τη Stefania

Tι είπε στη νεαρή εκπρόσωπο της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό;

Μια πολύ όμορφη μουσική συνάντηση έγινε στο στούντιο του Δημήτρη Κοντόπουλου. Ο λόγος για  την Έλενα Παπαρίζου που συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με τη Stefania, την εκπρόσωπο της Ελλάδας για την Eurovision του 2021.

Ο γνωστός συνθέτης είναι και συνεργάτης της Έλενας αλλά και έχει γράψει το Last Dance, το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στο Ρότερνταμ.

Η Έλενα Παπαρίζου, η καλλιτέχνης που έφερε πρωτιά για την Ελλάδα με το My number one, τρέφει ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση για τα νέα ταλέντα αλλά και η αγάπη της Stefania προς την Έλενα είναι ιδιαίτερα μεγάλη αφού πολύ συχνά την αναφέρει σε συνεντεύξεις της.

Η Έλενα «αγκάλιασε» την Stefania και της είπε ότι ταυτίζεται σε πολλά σημεία μαζί της, αφού και ίδια ως Ελληνίδα της ομογένειας, σχεδόν στην ηλικία της Stefania εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision για πρώτη φορά.

«Είσαι ένα φωτεινό και πολύ πολύ τυχερό πλάσμα! Όλοι οι Έλληνες της Ευρώπης είμαστε μαζί σου Stefania!» της είπε.

Όλοι τους ανέβασαν φωτογραφίες από τη συνάντησή τους, με τη Stefania να αποκαλεί την Έλενα «μύθο» και να εύχεται να κάνει τους Έλληνες τόσο περήφανους όσο η Έλενα Παπαρίζου.

” width=”20″ height=”20″>