Έλενα Ράπτη: Διαζύγιο υπό άκρα μυστικότητα από τον Κίμωνα Μπάλλα
Ελλάδα

Έλενα Ράπτη: Διαζύγιο υπό άκρα μυστικότητα από τον Κίμωνα Μπάλλα

Έλενα Ράπτη: Διαζύγιο υπό άκρα μυστικότητα από τον Κίμωνα Μπάλλα

Η προφητική συνέντευξη στο ΟΚ!

Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Έλενας Ράπτη και του Κίμωνα Μπάλλα όπως αναφέρει με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του το «Πρώτο Θέμα».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να δώσει αθόρυβα τέλος στον γάμο της, έτσι όπως ακριβώς έγινε και το Μυστήριο, όταν τον Αύγουστο του 2019 με ανάρτησή της είχε αποκαλύψει ότι παντρεύτηκε.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στον Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», είχε γράψει στο post με τη φωτογραφία του γάμου της.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες της με τον σύζυγό της δημοσιεύτηκαν έναν μήνα μετά από το περιοδικό ΟΚ!.

Μάλιστα, μιλώντας στο «Πρωινό» έναν μήνα μετά τον γάμο της, είχε εξηγήσει γιατί το έκρυψε από όλους: «Το είχα πει από παλιά ότι όταν θα έρθει η ώρα για να παντρευτώ δεν θα το μοιραστώ, γιατί για μένα ο γάμος είναι μια προσευχή και ήθελα να το μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπό μου, τους γονείς μας και τα αδέλφια μας. Το γεγονός ότι δεν το είπα οφείλεται στο ότι ήταν προεκλογική περίοδος και δεν ήθελα προεκλογικά να απασχολήσω για ένα θέμα της προσωπικής μου ζωής. Νομίζω ότι δεν είναι σωστό και για τους συνυποψηφίους μου».

«Ο Κίμωνας ήταν και παραμένει ο φύλακας άγγελός μου και έτσι θα συνεχίσει» είχε πει τότε στον Άρη Καβατζίκη αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο σύζυγός της υπήρξε σωματοφύλακάς της καθώς έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιό τους.

Η φωτογράφιση στο ΟΚ! χωρίς τη βέρα της

Οι φήμες για κρίση στον γάμο της άρχισαν ήδη από τον Απρίλιο του 2020 όταν σε φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό ΟΚ! εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα της.

Όπως συνηθίζει όμως δεν αποκάλυψε τίποτα σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Στη φωτογράφιση του ΟΚ! χωρίς τη βέρα της, κάτι που δημιούργησε εντυπώσεις

Tα λόγια της  μιλώντας στη Σοφία Τουντούρη έδειχναν ότι κάπου υπάρχει ένα μικρό «αγκαθάκι»:

«Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει τον δικό του σταυρό. Επιλέγω να στέκομαι στα θετικά και να παίρνω δύναμη από αυτά. Και επιλέγω να μοιράζομαι δημόσια ό,τι είναι καλό και ευχάριστο. Ό,τι είναι στενόχωρο το κρύβω καλά μέσα μου και το κρατάω για μένα. Δεν το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε ανάγκη από ένα χαμόγελο, μια αισιόδοξη σκέψη κι αυτό θέλω να προσφέρω στους άλλους: να παίρνουν, όσο γίνεται, δύναμη και κουράγιο από εμένα».

Δύο χρόνια μετά τον γάμο της, με το ίδιο πέπλο μυστηρίου τυλίχτηκε και ο χωρισμός της, αφού όπως λέγεται, η ωραία της Βουλής και ο μέχρι πρότινος «φύλακας άγγελός της» δεν έχουν τίποτα πια κοινό, εκτός από ένα χαρτί διαζυγίου που, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», φέρει τις υπογραφές τους.