Έλενα Τσαγκρινού: «Αγχώθηκα αρκετά με τα δυο ατυχήματα που είχαμε»
Ελλάδα

Έλενα Τσαγκρινού: «Αγχώθηκα αρκετά με τα δυο ατυχήματα που είχαμε»

Έλενα Τσαγκρινού: «Αγχώθηκα αρκετά με τα δυο ατυχήματα που είχαμε»

Τι είπε στον «αέρα» του «Ευτυχείτε»

Στην  εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε σε απευθείας σύνδεση από το Ρότερνταμ η Έλενα Τσαγκρινού που εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι El Diablo. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για την πρώτη πρόβα του τραγουδιού της στη σκηνή του Ahoy Arena και τα δυο ατυχήματα που είχε.

«Όταν ξεκινάμε να πάμε στο στάδιο ξεκινάμε από πολύ νωρίς. Η πρώτη πρόβα έγινε στις 10 το πρωί, αλλά ξυπνήσαμε από τις 4», είπε αρχικά για το απαιτητικό πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη Eurovision η Έλενα Τσαγκρινού.

Και συνέχισε: «Νιώθω πολύ καλύτερα και περιμένω την Τετάρτη τη δεύτερη πρόβα μου και έχω μεγάλο ενθουσιασμό. Περάσαμε την πρώτη κρυάδα και θέλουμε να βρεθούμε και πάλι στη σκηνή».

Για τα ατυχήματα που είχε στην πρόβα της, η Έλενα ανέφερε: «Τα δυο ατυχήματα που είχαμε με άγχωσαν αρκετά. Ήταν λίγο τρομακτικό».

Αναφερόμενη στη στήριξη που έχει από τον σύντροφό της Mike είπε:  «Ο Mike έχει αρχίσει και μπαίνει για τα καλά στη Eurovision, έχει ανυπομονησία για το πώς θα τα πάω και με καθησυχάζει».

Τέλος, η Έλενα ρωτήθηκε και για την ομοιότητα που έχει το φόρεμα και το look της με αυτό της Μολδαβής τραγουδίστριας.

https://streamable.com/0ykdfa