Έλενα Τσαγκρινού: Γιατί δεν τη συνόδευσε ο Mike στο αεροδρόμιο;
Ελλάδα

Έλενα Τσαγκρινού: Γιατί δεν τη συνόδευσε ο Mike στο αεροδρόμιο;

Έλενα Τσαγκρινού: Γιατί δεν τη συνόδευσε ο Mike στο αεροδρόμιο;

Τι αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πριν αναχωρήσει για Ρότερνταμ

Στην Ολλανδία βρίσκονται πια η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού που θα εκπροσωπήσουν φέτος την Ελλάδα και την Κύπρο αντίστοιχα στη φετινή Eurovision. Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν στις ερμηνεύτριες στο αεροδρόμιο πριν από την αναχώρηση για Ρότερνταμ.

Η Έλενα Τσαγκρινού που θα ερμηνεύσει το El Diablo στη σκηνή της Eurovision έκανε ήδη την πρώτη τεχνική πρόβα της, αλλά πριν από την αναχώρησή της μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί η Έλενα μίλησε για όλα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον σύντροφό της Mike.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει στο DOT η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως ο Mike δεν θα είναι μαζί της στην Ολλανδία δεδομένου ότι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες μετά τη μάχη με τον καρκίνο. Έτσι, όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν το αεροδρόμιο γιατί εκείνος δεν τη συνόδευσε ως εκεί, η  Έλενα ανέφερε: «Με τον Mike έχουμε χαιρετηθεί ήδη. Τώρα είμαι πανέτοιμη για το Ρότερνταμ. Πριν από δυο λεπτά μιλούσαμε και μου έλεγε “θα σκίσεις”. Τα καλύτερα μου λέει. Είναι ο άνθρωπός μου», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

https://streamable.com/n76s7t