Έλενα Τσαβαλιά: «Είμαι ακόμα αφοσιωμένη στον άντρα μου και τον γιο μου»
Ελλάδα

Έλενα Τσαβαλιά: «Είμαι ακόμα αφοσιωμένη στον άντρα μου και τον γιο μου»

Έλενα Τσαβαλιά: «Είμαι ακόμα αφοσιωμένη στον άντρα μου και τον γιο μου»

Ό,τι και να κάνει επαγγελματικά η οικογένειά της είναι πάντα προτεραιότητα

Η Έλενα Τσαβαλιά ήταν καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησε για το νέο της επιχειρηματικό βήμα αλλά και την οικογένειά της με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ χαρούμενη, βρίσκομαι σε μια περίοδο που κάνω πράγματα που τα ονειρευόμουνα και τα έκανα πραγματικότητα. Είμαι ακόμη αφοσιωμένη και στον άντρα μου και στον γιο μου, απλώς κάνω κι άλλα πράγματα. Τους έχω αδυναμία. Δεν τους έχω σε δεύτερη μοίρα, τους έχω σε πρώτη και όλα τα άλλα μπορούν να συμπορευτούν με αυτούς» είπε.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σεφ του νέου της καφέ-εστιατορίου, Ανδρέα Λαγό αποκαλώντας τον «μαγικό, ήσυχο και πολύ σοβαρό στη δουλειά του».

«Ο Μάρκος σκέφτεται να κάνει αυτούς τους καιρούς ούτε ένα αλλά τρία θεατρικά. Ελπίζω ότι σε κάποιο από αυτά θα υπάρχω και εγώ έστω και λίγο» είπε.

«Θεωρώ ότι κάθε τι πρέπει να γίνεται τη σωστή στιγμή. Τώρα πρέπει να κάνω το μαγαζί» είπε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν κάνει τηλεόραση.

«Ο Χάρης πήγε στα Κουφονήσια μόνος του φέτος γιατί ήμουν στο θέατρο. Θεωρούσε ότι ήταν ελεύθερος και ότι έκανε την επανάστασή του. Έμενε στο ξενοδοχείο που μένουμε χρόνια και όλοι μου έλεγαν πού ήταν και τι έκανε. Αν μου ζητούσε να πάει σε άλλο νησί σε καμία περίπτωση δεν θα τον άφηνα. Είναι λίγο δύσκολο για τη μάνα, αλλά πρέπει λίγο λίγο να το συνηθίσω» είπε για την υπέρβαση που έκανε έχοντας αδυναμία στον γιο της.

https://streamable.com/1nnwan