Έλενα Χριστοπούλου: «Η Ηλιάνα και η Βίκυ ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα που έπρεπε να πουν μεταξύ τους»
Ελλάδα

Έλενα Χριστοπούλου: «Η Ηλιάνα και η Βίκυ ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα που έπρεπε να πουν μεταξύ τους»

Έλενα Χριστοπούλου: «Η Ηλιάνα και η Βίκυ ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα που έπρεπε να πουν μεταξύ τους»

Όσα είπε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!»

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Τι Λες Τώρα!» και μίλησε για τα πάντα.

Πρώτα από όλα σχολίασε τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στο φετινό GNTM.

«Το casting στο φετινό GNTM δεν ήταν από τα πολύ δυνατά τους. Έχει να κάνει πολύ με τους χαρακτήρες των παιδιών, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Η κριτική επιτροπή είναι μια χαρά, ο coach είναι πάρα πολύ κάλος».

«Μου λείπει η Καγιά αλλά μ’ αρέσει και η Ισμήνη. Την Ισμήνη την έχω βρει στον δρόμο πριν πολλά χρόνια και της είπα ότι πρέπει να γίνει μοντέλο, της έδωσα μια κάρτα και μετά από λίγο καιρό ήρθε στο γραφείο. Έτσι έγινε μοντέλο» είπε.

Για την κόντρα μεταξύ Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Βίκυς Καγιά αποκάλυψε ότι η κατάσταση ξεκαθάρισε αφού οι δυο κυρίες τα είπαν κατ΄ιδίαν.

«Ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα που έπρεπε να πουν μεταξύ τους. Εγώ καμία συμβουλή δεν έδωσα. Δεν έχω μιλήσει με την Καγιά, δεν έχω κάτι για να λήξω με τη Βίκυ. Πήρα θέση γιατί μπλέξανε έναν πελάτη χωρίς λόγο. Δεν μπορώ να ακούω κουταμάρες».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

«Συζητούσα να κάνω εγώ εκπομπή δική μου στο Open. Στον Ant1 δεν έπαιξαν τα οικονομικά ρόλο, μόνο το ένστικτό μου. Ήταν έρωτας ακαριαίος, δεν μπορούσα να πω όχι. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί δε θέλω να τελειώσει, είναι πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Έχουμε δέσει πάρα πολύ σαν ομάδα.

Περνάμε τέλεια με τον Τάκη Ζαχαράτο, υπάρχει δεσμός σαν να είμαστε από χρόνια, όταν με μιμείται είναι ό,τι καλύτερο. Η Κρυσταλλία ανήκει στα 5 πιο όμορφα κορίτσια στην Αθήνα. Ο Γρηγόρης είναι ο πρόεδρος, χωρίς τον Γρηγόρη δε θα μπορούσε να γίνει. Καλύπτει τα κενά όλων μας, δεν έχει κόμπλεξ, δεν μιλάει πολύ, δίνει σε όλους μας μεγάλο προβάδισμα».