Ελένη Χατζίδου: ‘Εκανε πρόβα νυφικού!
Ελλάδα

Ελένη Χατζίδου: ‘Εκανε πρόβα νυφικού!

Ελένη Χατζίδου: ‘Εκανε πρόβα νυφικού!

Όσα είπε για τη νέα της εκπομπή και τον επικείμενο γάμο της

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Χατζίδου αφού εκτός από τα επαγγελματικά της που πάνε από το καλό προς το καλύτερο και τη δυναμική παρουσία της στο Just The 2 Of Us η όμορφη παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ανέβει στις 19 Σεπτεμβρίου τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ετεοκλή Παύλου.

Η κάμερα του “Ευτυχείτε” βρέθηκε στην πρόβα νυφικού της στο ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή μόδας, Στυλιανού, και πήραμε μια ιδέα για το πώς θα είναι ντυμένη στα λευκά.

Μιλώντας για το πώς θα είναι ο γάμος της απάντησε:

“Θα είναι κλειστός. Έχουμε λίγα άτομα. Θα είναι φίλοι, συγγενείς μας, άνθρωποι που μας αγαπάνε και μας έχουν στηρίξει. Θα το κάνουμε έτσι πιο μαζεμένο. Και μετά μπορούμε να κάνουμε ένα γλέντι για όλους”.

“Χαιρόμαστε πάρα πολύ, θέλουμε να το ζήσουμε, να βαφτίσουμε το παιδάκι μας έτσι να το κάνουμε όλο όπως πρέπει όμορφα σύμφωνα με τη θρησκεία μας”, συμπλήρωσε.

Σχετικά με τη νέα της πρωινή εκπομπή στο Open δήλωσε:

“Πάρα πολύ μεγάλη πίεση. Και όταν έγινε η πρόταση για την εκπομπή είπα πώς θα τα προλάβουμε όλα. Αλλά είμαστε της άποψης και με τον Ετεοκλή ότι όταν σου έρχεται μία ευκαιρία νομίζω ότι αν δεν την αρπάξεις εκείνη τη στιγμή ίσως δεν σου ξαναέρθει”.

https://streamable.com/kdnf1e