Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Όσα αποκάλυψαν για τον γάμο και τη βάπτιση της κόρης τους
Ελλάδα

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Όσα αποκάλυψαν για τον γάμο και τη βάπτιση της κόρης τους

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Όσα αποκάλυψαν για τον γάμο και τη βάπτιση της κόρης τους

Η κοινή συνέντευξη του ζευγαριού και η εξομολόγηση για τη σχέση τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ανήκουν στα ζευγάρια που θεωρούνται από πολλούς αχώριστα. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο personal trainer αποφάσισαν πρόσφατα να ενισχύσουν τον κοινό τους χρόνο, συμμετέχοντας στο επιτυχημένο show του Open, Just the 2 of us.

Για την απόφασή τους να ανέβουν μαζί επί σκηνής, τη σχέση αλλά και τις λεπτομέρειες για τον γάμο και τη βάπτιση της κόρης τους, μίλησαν σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο «TV Έθνος».

Σε ερώτηση για το πώς πήραν την απόφαση να πουν το ναι στην πρόταση για το μουσικό show, η Ελένη Χατζίδου δήλωσε: «Η πρόταση ήταν εξαρχής να συμμετάσχουμε ως ζευγάρι. Ήθελαν να ακούσουν αρχικά τον Ετεοκλή. Εφόσον ήταν ΟΚ από την παραγωγή, το σκεφτήκαμε και εμείς αρκετά. Το μωρό είναι ακόμη πολύ μικρό και χρειάζεται τη φροντίδα μας και αρκετές ώρες παρουσίας μας στο σπίτι. Το J2US είναι ένα πρόγραμμα με αρκετές απαιτήσεις, καθώς δεν είναι μόνο το σόου αλλά και οι πρόβες που απαιτούνται. Στην αρχή ήμασταν κάπως επιφυλακτικοί. Μετά το ξανασυζητήσαμε, βάλαμε και ένα οικογενειακό πρόγραμμα και είπαμε να το κάνουμε».

Ο Ετεοκλής με τη σειρά του πρόσθεσε: «Οι προκλήσεις ανέκαθεν μου άρεσαν. Αυτό που μέτρησε για να πω το “ναι” ήταν μεταξύ άλλων πως ήθελα να γνωρίσω λίγο καλύτερα τον χώρο που κινείται η γυναίκα μου. Είναι και αυτός ένας τρόπος να γνωρίσεις πιο καλά τον άνθρωπό σου».

Στη συνέχεια μιλώντας για τη σχέση τους, αποκάλυψαν αν τους προβλημάτισε ποτέ η διαφορά ηλικίας. Ο Ετεοκλής δήλωσε κατηγορηματικά: «∆εν µε προβληµάτισε ούτε µία στιγµή. Βλέπεις ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν έστω και ένα µικρό χρονικό διάστηµα πραγµατικά ευτυχισµένοι. Όλοι προσπαθούµε να βρούµε έστω και µία στιγµή ευτυχίας. Κατάφερα να βρω τη γυναίκα της ζωής µου και γνώρισα την ευτυχία, οπότε όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καµία σηµασία».

Η Ελένη από την άλλη πλευρά εξήγησε πως σκέψεις σχετικά με τη διαφορά ηλικίας υπήρξαν μόνο στην αρχή. «Πέρασε από το µυαλό µου µόνο τη στιγµή που τον γνώρισα και τον ρώτησα την ηλικία του. Πολύ γρήγορα διαπίστωσα πως έχει ωριµότητα που δεν έχω συναντήσει σε µεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους. Οπότε και δεν το ξανασκέφθηκα».

Τέλος το ζευγάρι αναφέρθηκε στον επικείμενο θρησκευτικό γάμο τους, καθώς πραγματοποίησαν τον πολιτικό λίγο πριν την γέννηση της κόρης τους, ενώ έδωσαν λεπτομέρειες  και τη βάπτιση της μικρής.

Συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε: “Θα παντρευτούμε στις 19 Σεπτεμβρίου. Γάμος και βάπτιση µαζί. Θα δώσουµε στη µικρή δύο ονόματα: Μελίτα – ∆ήµητρα. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα. Τρέχουμε µε τις προετοιμασίες. Νονοί της µικρής θα είναι οι πολύ καλοί µας φίλοι Αντζυ Γιαννακοπούλου και Θωμάς Παπαδόπουλος. Κουμπάρα στον γάμο θα είναι η φίλη µας Ειρήνη Ζεϊμπέκογλου. Το νυφικό µου το ετοιµάζει ο Stylianos και θα είναι σε παραδοσιακή γραμμή. Παραµμυθένιο».