Ελένη Χατζίδου: Η μικρή Μελίτα έκανε τα πρώτα της βήματα (vid)
Ελλάδα

Ελένη Χατζίδου: Η μικρή Μελίτα έκανε τα πρώτα της βήματα (vid)

Ελένη Χατζίδου: Η μικρή Μελίτα έκανε τα πρώτα της βήματα (vid)

Περήφανη μαμά η τραγουδίστρια

Μία στιγμή που μένει χαραγμένη στη μνήμη μίας μητέρας έζησε σήμερα η Ελένη Χατζίδου.

Η λατρεμένη της κόρη έκανε τα πρώτα της βήματα και φυσικά η υπερήφανη μαμά έσπευσε να καταγράψει τα απαραίτητα, αναμνηστικά ντοκουμέντα σε βίντεο.

Και μιας που έχει δημιουργήσει μία πολύ δεμένη σχέση με τους φαν της το μοιράστηκε και στα social media για να καμαρώσουν το κατόρθωμα της μικρής. Όπως καταλαβαίνετε, το ποστ γέμισε απευθείας από καρδούλες και εγκάρδια σχόλια.

«Δεκατεσσάρων μηνών κάναμε μόνες τα πρώτα βήματα! Τόσο περπάτησα κ εγώ μου είπε η Μαμα μου! Δεν ξέρω αν θεωρείται “αργά” ή “νωρίς κ ούτε με νοιάζει κ ούτε εσάς να σας νοιάζει! Να χαίρεστε όλες τις στιγμές κ να μην ανησυχείτε βασανίζοντας το μυαλό σας με τα “γιατί”», έγραψε μεταξύ άλλων η Ελένη στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεκατεσσαρων μηνών κάναμε μονες τα πρώτα βήματα! Τόσο περπάτησα κ εγώ μου είπε η Μαμα μου! Δεν ξέρω αν θεωρείται «αργά»η «νωρίς» κ ούτε με νοιάζει κ ούτε εσας να σας νοιάζει! Να χαίρεστε όλες τις στιγμές κ να μην ανησυχείτε βασανίζοντας το μυαλό σας με τα «γιατί»! «Γιατί δεν περπατάει ενώ της φίλης μου είναι μικρότερο κ περπατάει»,» «γιατί δε μιλάει ακόμα» «γιατί δεν τρώει με πιρούνι» «γιατί δεν κρατάει το μπιμπερό»κλπ… Όλα θα τα παιδάκια είναι διαφορετικά❤️ Να τα χαιρόμαστε 🥰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) στις