Ελένη Χατζίδου: «Με κατέκριναν επειδή σταμάτησα να θηλάζω νωρίς…»
Ελλάδα

Ελένη Χατζίδου: «Με κατέκριναν επειδή σταμάτησα να θηλάζω νωρίς…»

Ελένη Χατζίδου: «Με κατέκριναν επειδή σταμάτησα να θηλάζω νωρίς…»

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Μαμά-δες»

Η Ζωή Κρονάκη συνάντησε αυτό το Σάββατο την Ελένη Χατζίδου για να μιλήσουν για τον ρόλο της ως μαμά της γλυκιάς Μελίτας.

Σε πρώτο χρόνο, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τον γάμο της με τον Ετεοκλή και τη σκέψη που είχε προτού τον γνωρίσει να καταψύξει ωάρια για μελλοντική χρήση, κάτι όμως που ποτέ δεν χρειάστηκε.

Ο τοκετός της δεν ήταν εύκολος καθώς λόγω ιατρικού θέματος που αντιμετώπισε – θρομβοφιλία – δεν μπορούσε να της χορηγηθεί επισκληρίδιος και έτσι ο πόνος εκείνες τις ώρες, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, ήταν αφόρητος.

«Ο γιατρός μου το είπε. Έκανα την αντιπηκτική μου βράδυ και μου είπαν δεν μπορείς να κάνεις επισκληρίδιο. Δεν θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα. Μου έβαζαν άλλα παυσίπονα. Όταν βγαίνει το μωράκι ξαναγεννιέσαι. Είναι σαν να μην πόνεσες πολύ».

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της και πράγματα που αφορούν τη μητρότητα. Η Ελένη Χατζίδου μιλώντας για την επαφή της με τους διαδικτυακούς της φίλους αποκάλυψε ότι δέχτηκε αρνητική κριτική όταν σταμάτησε να θηλάζει τη Μελίτα σε ηλικία 3,5 μηνών.

«Εγώ θήλαζα μέχρι 3,5 μηνών και όταν ανέβασα φωτογραφία με το μπιμπερό όταν ήταν 5 μηνών άκουσα σχόλια που το σταμάτησα. Είναι ηρωίδες οι μαμάδες που μπορούν να το κάνουν αλλά δεν πρέπει να κατακρίνουμε μαμάδες που δεν άντεξαν. Την πιο σοφή κουβέντα μου την είπε ο άντρας μου. Μου είπε “κορίτσι μου αν δεν είσαι καλά δεν θα είναι και το μωράκι καλά”».

https://streamable.com/d63gck