Ελένη Γερασιμίδου: Απαντά στις επικρίσεις που δέχτηκε για τη βουλευτική έδρα
Ελλάδα

Ελένη Γερασιμίδου: Απαντά στις επικρίσεις που δέχτηκε για τη βουλευτική έδρα

Ελένη Γερασιμίδου: Απαντά στις επικρίσεις που δέχτηκε για τη βουλευτική έδρα

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στο “Καλοκαίρι #not” για την επιλογή της να μην αναλάβει τελικά τη βουλευτική έδρα του ΚΚΕ, παρόλο που πήρε τις περισσότερες ψήφους.

Η κυρία Γερασιμίδου εξήγησε ότι οι εκλογές έγιναν νωρίτερα από το κανονικό διότι έρχονται νομοσχέδια προς ψήφιση. Όπως είπε δεν μπορούσε να λείπει από τις ονομαστικές ψηφοφορίες που θα γίνουν. Και καθώς οι υποχρεώσεις της για το θέατρο είχαν κλειστεί από πριν, προτίμησε στην παρούσα φάση το θέατρο.

“Υπάρχει πρόβλημα μεγάλο αλλά δεν περίμενε κανείς να έχει τόση πρεμούρα ο πρωθυπουργός (για τις εκλογές). Έρχονται οι ντιρεκτίβες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα ψηφιστούν τα εις βάρος μας νομοσχέδια. Γίνονται ονομαστικές ψηφοφορίες και εγώ δεν μπορώ να λείπω από τη Βουλή αλλά δεν μπορώ να λείψω και από το θέατρο όπου έχω κλείσει για όλη τη σεζόν. Από κει και πέρα πάντοτε όταν μου ζητάει το κόμμα μου να βοηθήσω βοηθάω” , δήλωσε.

Όσο για τα σχόλια που έγιναν εις βάρος της και τις αιτιάσεις ότι το κόμμα τη “χρησιμοποίησε” είπε: “Στεναχωρήθηκα με όσα γράφουν και στεναχωριέμαι όταν προέρχονται από ανθρώπους του κλάδου μου. Επειδή εγώ τον κλάδο μου τον αγαπώ και τον υποστηρίζω, φανταζόμουν ότι θα ξέρανε ότι η Ελένη Γερασιμίδου δεν χειραγωγείται”.

“Παίρνουμε ένα πάρα πολύ μικρό ποσό από το κόμμα. Ο κόσμος είναι λάθος πληροφορημένος”, είπε χαρακτηριστικά για τη βουλευτική αποζημίωση.