Ελένη Καστάνη: «Είχα προτάσεις για πρωινά. Η πρώτη ήταν από τον ΑΝΤ1 για τον “Πρωινό Καφέ”»
Ελλάδα

Ελένη Καστάνη: «Είχα προτάσεις για πρωινά. Η πρώτη ήταν από τον ΑΝΤ1 για τον “Πρωινό Καφέ”»

Ελένη Καστάνη: «Είχα προτάσεις για πρωινά. Η πρώτη ήταν από τον ΑΝΤ1 για τον “Πρωινό Καφέ”»

Ποιες σειρές απέρριψε και αργότερα το μετάνιωσε;

Την Ελένη Καστάνη υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Αναφέρθηκε στην υποκριτική αλλά και για πτυχές της ζωής της πιο προσωπικές που δεν συνηθίζει να μιλάει για αυτές.

Ο γιος της για εκείνη είναι όλη της η ζωή και ο «έρωτάς» του συνεχίζεται

Ο έρωτας μαμάς γιου συνεχίζεται.

Κάνοντας τον απολογισμό για τον ρόλο που έπαιξε ο έρωτας στη ζωή της είπε: «Είχαν έναν δρόμο της αλήθειας, δεν είμαι από εκείνες τις γυναίκες που προσποιήθηκαν κάτι ερωτικό. Όταν ήθελα κάτι το ήθελα και όταν δεν ήθελα, δεν ήθελα» είπε.

Όπως είπε, έχει αρνηθεί να παίξει σε σειρές και αργότερα το μετάνιωσε όπως το «50-50». «Ήταν άλλο το καστ και σκέφτηκα ότι δεν ταίριαζα, μετά είδα το τρέιλερ και είπα “γιατί δεν μου ξαναείπαν”».

Πρόταση είχε και για τους «Λατρεμένους μου γείτονες». «Δεν ήθελα να παίξω σε ξένο φορμάτ».

Ξεκαθάρισε στη συνέχεια ότι δεν δημιουργεί προβλήματα στις συνεργασίες της.

«Μου έχει πει η Μιμή Ντενίση ότι “Ελένη είσαι ο τέλειος επαγγελματίας” αλλά θέλω να κάνω τέλεια τη δουλειά μου αυτό είναι ενοχλητικό. Έπαιρναν τηλέφωνο να μην με πάρουν στη δουλειά» εξομολογήθηκε.

Η Ελένη Καστάνη υπήρξε δημοφιλής στα στελέχη των σταθμών και για να παρουσιάσει τηλεοπτικές εκπομπές, ωστόσο, όλες τις προτάσεις τις απέρριψε.

«Είχα προτάσεις για πρωινά αλλά δεν τα έκανα ποτέ. Με ήθελαν στο Mega πριν από το Φώτη και τη Μαρία αλλά θεώρησα ότι επειδή είμαι ηθοποιός είχα δρόμο να διανύσω. Η πρώτη τηλεοπτική πρόταση ήταν όμως από τον ΑΝΤ1 για τον “Πρωινό Καφέ», όταν πρωτοπήγε η Ελένη Μενεγάκη για να έχω μία στήλη με κουτσομπολιά».

Μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της δεν έφτιαξε ξανά τη ζωή της. «Όταν έχεις ένα μικρο παιδί δεν ανοίγεις εύκολα την πόρτα να μπει ένας πατριός μέσα και αισθανόμουν ότι ίσως και το παιδί δεν ήθελε» είπε.