Ελένη Κοκκίδου: «Έχασα 35 κιλά σε έναν χρόνο»
Ελλάδα

Ελένη Κοκκίδου: «Έχασα 35 κιλά σε έναν χρόνο»

Ελένη Κοκκίδου: «Έχασα 35 κιλά σε έναν χρόνο»

Η «Βουλίτσα» από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μιλά για τις αλλαγές στη ζωή της

Έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και τον ρόλο της «Βουλίτσας» και τώρα η Ελένη Κοκκίδου μιλά για την ηρωίδα που ενσαρκώνει στη μικρή οθόνη και την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της. Ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η ηθοποιός έδειξε τη συλλογή από κολοκύθες που διακοσμούν το σπίτι της και μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει.

«Όταν είναι ωραία η μουρμούρα, όπως είναι της Βούλας και του Μηνά, που έχει ένα ερωτισμό και ένα παιχνίδι, είναι πολύ καλό για το ζευγάρι. Κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον», είπε αρχικά για την τηλεοπτική «Βουλίτσα».

Μιλώντας, όμως για τη δική της ζωή και την αλλαγή στην εμφάνισή της, η Ελένη Κοκκίδου εξομολογήθηκε: «Φέτος έχασα τα κιλά. Έχασα 35 κιλά σε έναν χρόνο. Ήθελα να κάνω μια εσωτερική αλλαγή, έκλεισε ένας κύκλος ζωής και άνοιξε ένας καινούργιος. Ήθελα να ξαναβρώ την παλιά Ελένη και αποφάσισα να χάσω τα περιττά κιλά.

Το περιττό βάρος στη ζωή μου γενικώς με τη συμβολική του έννοια. Εγώ περνάω μια τέτοια φάση στη ζωή μου, μεγάλης φροντίδας για τον εαυτό μου, κάνω γυμναστική, μαθήματα τραγουδιού και όταν τελειώσω με τη “Μουρμούρα” θα αρχίσω να μαθαίνω βιολί», είπε χαρακτηριστικά.