Ελένη Μενεγάκη: Η επίσκεψη – έκπληξη της παρουσιάστριας
Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Η επίσκεψη – έκπληξη της παρουσιάστριας

Ελένη Μενεγάκη: Η επίσκεψη – έκπληξη της παρουσιάστριας

Στην έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό βρέθηκε την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια, επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα, συνομίλησε με τους εκθέτες και δοκίμασε κάποια από τα τρόφιμα που δειγμάτιζαν.

Με casual αλλά πάντα κομψό ντύσιμο, με ένα απλό t-shirt και μαύρο παντελόνι, η Ελένη έδειχνε πιο προσιτή από ποτέ ανάμεσα στους δεκάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Η επίσκεψη που είχε επαγγελματικό ενδιαφέρον

Δεν μας συνηθίζει η παρουσιάστρια σε τέτοιου είδους events αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον χώρο του τουρισμού στην Άνδρο. Οι εκθέσεις αυτού του είδους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες του χώρου.

Έτσι και η Ελένη αποδεικνύει ότι το επιχειρηματικό μυαλό της δεν αφορά μόνο την τηλεόραση αλλά και τις δραστηριότητές της έξω από αυτήν.

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφήθηκε με όλους

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφήθηκε με όλους στα περίπτερα της έκθεσης

Η Ελένη Μενεγάκη ενθουσιάστηκε με όσα της έλεγαν

Η Ελένη Μενεγάκη ενθουσιάστηκε με όσα της έλεγαν

Η Ελένη Μενεγάκη δοκίμασε τα τοπικά προϊόντα

Η επίσκεψη στην έκθεση είχε και γαστρονομικό ενδιαφέρον για την Ελένη, η οποία δοκίμασε τα τοπικά προϊόντα που της προσφέρθηκαν

Και μια φίλη από τα παλιά!

Δε γινόταν, βέβαια, να μην επισκεφθεί η Ελένη Μενεγάκη το περίπτερο που ήταν η αγαπημένη της φίλη, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Τη φωτογραφία, μάλιστα, ανέβασε η ίδια στο Instagram της.

https://www.instagram.com/p/BtYCVG1AnRY/?utm_source=ig_web_copy_link

Και άλλος επισκέπτης έκπληξη

Ο φακός όμως εντόπισε και έναν άλλο διάσημο επισκέπτη της έκθεσης, το δημοσιογράφο Βαγγέλη Περρή, που επίσης δραστηριοποιείται στα νησιά και συγκεκριμένα στην πατρίδα του τη Σύρο.

Photos: NDP