Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές στον γιο της Άγγελο
Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές στον γιο της Άγγελο

Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές στον γιο της Άγγελο

Ο 16χρονος Άγγελος Λάτσιος έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή κι η Ελένη Μενεγάκη, του έστειλε και δημόσια τις ευχές της. «Χρόνια πολλά αγαπημένο μου παιδί, σε λατρεύω», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας με το γιο της που ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ.

https://www.instagram.com/p/Bp6aQzggiM3/?utm_source=ig_web_copy_link

Κάτω από τη φωτογραφία, τα σχόλια είναι γεμάτα ευχές στην Ελένη Μενεγάκη, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρατηρούν την ομοιότητα που έχουν μητέρα και γιος με το πέρασμα των ετών. Η αδυναμία που έχουν ο ένας στον άλλον είναι έκδηλη, αν παρατηρήσει κάποιος και το προφίλ του Άγγελου. Η τελευταία ανάρτηση του 16χρονου είναι στις 29 Οκτωβρίου, στην οποία έστελνε ευχές για τα γενέθλια της μητέρας του.

https://www.instagram.com/p/BpfjPo6C6n0/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Άγγελος Γιάννης, έφηβος πια, έχει γίνει πιο δραστήριος στα social media. Το περασμένο καλοκαίρι τον είδαμε στην Άχλα μαζί με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο. Λίγο καιρό αργότερα πέρασε μερικές ημέρες μαζί με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο στην Τήνο. Η σχέση του με τη μητέρα του είναι σχέση λατρείας. Στα τέλη της περασμένης σεζόν, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας χαμογέλασαν με κατανόηση, όταν εκείνος προσπαθούσε να καλέσει τη μητέρα του στον αέρα της εκπομπής. Και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη όμως, έχει δηλώσει πως η σχέση της με τον γιο της είναι ξεχωριστή. «Αυτό που νιώθω εγώ με το γιο μου δεν υπάρχει», έλεγε στην εκπομπή της προ ημερών, προσθέτοντας πως τα τρία κορίτσια της, είναι κάτι διαφορετικό. «Είναι ανόμοια πράγματα. Άλλα πράγματα θα τα ζεις πιο έντονα με το αγόρι και άλλα με τα κορίτσια» συμπλήρωνε.