Ελένη Μενεγάκη:  Πώς ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Μάκη Παντζόπουλο
Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Πώς ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Μάκη Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη:  Πώς ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Μάκη Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, αλλά και να κάνει ένα μεγάλο party τις τελευταίες 2 μέρες σπίτι της. Ο λόγος; Οι Υδροχόοι της ζωής της. Χθες, 28 Ιανουαρίου, έκλεισε τα 11 η κόρη της Βαλέρια, ενώ σήμερα, 19 του μήνα, έχει γενέθλια ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος. H Ελένη Μενεγάκη, ευχήθηκε στους αγαπημένους της μέσω Instagram, όπως είχε κάνει και στη γιορτή του γιου της, Άγγελου.

Η πανέμορφη Βαλέρια

Με μια ιδιαίτερη φωτογραφία ευχήθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην κόρη της, που έκλεισε τη Δευτέρα τα 11 της χρόνια. Στη φωτογραφία, η Βαλέρια δεν έχει ακόμη συμπληρώσει τα δύο της χρόνια και φαίνεται ξεκάθαρα η ομοιότητα σε μάτια και χείλη με τη μαμά της. Η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε να απαντήσει και σε κάποια κακοπροαίρετη που της «ζήτησε το λόγο» που ανεβάζει η ίδια φωτογραφίες των παιδιών της, ενώ δεν αφήνει τα περιοδικά να το κάνουν. «Αγάπη μου εδώ δεν είναι ούτε δύο χρονών! Τι σχέση έχει με το κορίτσι που κλείνει σήμερα τα 11 χρόνια;», απάντησε χωρίς να αφήσει το περιθώριο για επιπλέον σχόλια.

https://www.instagram.com/p/BtMBwNJAzu1/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα 50α γενέθλια του Παντζόπουλου

Σήμερα «αλλάζει δεκαετία» ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, Μάκης Παντζόπουλος, που γίνεται 50 ετών, κι η αγαπημένη του δεν παρέλειψε να του εκφράσει δημόσια την αγάπη της μαζί με τις ευχές για τα γενέθλιά του. «Η ζωή μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμόγελα και αγάπη. Χρόνια πολλά», έγραψε η παρουσιάστρια. Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια, ξεχωρίζει αυτό του γιου της, Άγγελου Λάτσιου, που στέλνει κι εκείνος ευχές με τη σειρά του στον σύζυγο της μητέρας του.

https://www.instagram.com/p/BtNXP6yAv4j/?utm_source=ig_web_copy_link