Ελένη Μενεγάκη: Πυρετώδεις οι ετοιμασίες για την τηλεοπτική της επιστροφή
Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Πυρετώδεις οι ετοιμασίες για την τηλεοπτική της επιστροφή

Ελένη Μενεγάκη: Πυρετώδεις οι ετοιμασίες για την τηλεοπτική της επιστροφή

Έξω από τα γραφεία του Mega συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τη λαμπερή παρουσιάστρια

Στο φουλ δουλεύουν οι «μηχανές» για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση έπειτα από έναν χρόνο αποχής της από τα πλατό.

Η 51χρονη παρουσιάστρια με όρεξη και πολύ μεράκι μελετά κάθε λεπτομέρεια της νέας της εκπομπής στο Mega ώστε το αποτέλεσμα να κερδίσει τις καρδιές του κοινού αν και μέχρι στιγμής ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει ως προς τη σύστασή της.

Το σίγουρο είναι ότι στο πλευρό της θα βρίσκεται για ακόμα μία σεζόν η αρχισυντάκτριά της, Ελένη Γελαλή, ενώ όσον αφορά την Κατερίνα Ζαρίφη, για την οποία υπήρχαν φήμες πως θα ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής, η ίδια ξεκαθάρισε: «Δεν θα είμαι στην Ελένη Μενεγάκη. Θα είμαι εκεί, όμως, όποτε με χρειαστεί».

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη έξω από τα γραφεία του Mega στη Λεωφόρο Συγγρού σε μία από τις καθημερινές επισκέψεις της για τις προετοιμασίες.

Η παρουσιάστρια, κομψή όπως πάντα, χαιρέτισε με ανεβασμένη διάθεση τους φωτογράφους και στη συνέχεια μπήκε στο κτίριο.

Πρόσφατα, μάλιστα, μοιράστηκε στο Instagram δύο φωτογραφίες από το καινούριο της γραφείο, ενώ σε δηλώσεις της στην κάμερα του Πρωινού αποκάλυψε: «Θα είμαι το μεσημέρι, κάτι παραπάνω δεν ξέρω γιατί αυτό θα το αποφασίσει το κανάλι» και πρόσθεσε: «Τώρα ξεκίνησα τον Μάιο να ψάχνω ανθρώπους, να μιλάω, να σκέφτομαι… Έχουμε δρόμο μπροστά μας».