Ελένη Ράντου: “Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου. Έχω δώσει χαστούκια…”
Ελλάδα

Ελένη Ράντου: “Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου. Έχω δώσει χαστούκια…”

Ελένη Ράντου: “Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου. Έχω δώσει χαστούκια…”

Η αγάπη της μητέρας της στον Β. Παπακωνσταντίνου και τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια

Την Ελένη Ράντου υποδέχτηκαν ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης στην αποψινή τους εκπομπή.

Αρχικά η ηθοποιός σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν για το σποτάκι της καραντίνας με τον Σπύρο Παπαδόπουλο λέγοντας:

“Είπα ότι παίχτηκε τόσες πολλές φορές που σαν δέκτης του μηνύματος μου φάνηκε υπερβολικό, άρχισε να με κουράζει”.

“Ο βομβαρδισμός των καναλιών με τον διδακτισμό που γινόταν μου φάνηκε σαν να υποτιμούσε τη νοημοσύνη μου, σαν να με εκβίαζε ψυχολογικά και σαν να προσπαθούσε να μου δημιουργήσει φόβο”.

“Κουράστηκα με τον τρόπο που πάλευαν να με φοβίσουν”, πρόσθεσε.

https://streamable.com/cn4z9u

Όπως έχει εξομολογηθεί και στο παρελθόν αποφεύγει εντελώς να παρακολουθεί επαναλήψεις σειρών που έχει συμμετέχει θεωρώντας ότι έχει εκτεθεί σε μεγάλο βαθμό μέσα από τη συνεχή προβολή της.

“Επειδή έχω εκτεθεί πάρα πολύ με τις επαναλήψεις ειδικά μια σειράς που παίζεται 20 χρόνια κάθε μέρα έπαθα ένα σοκ μια απώθηση. Όταν πέφτω πάνω αλλάζω κανάλι”.

Τι απάντησε για το αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά της;

“Βέβαια έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου. Μπορεί να ήταν σκηνοθέτης, να έκανες ένα ραντεβού και να κλειδώσει μια πόρτα. Έχω δώσει χαστούκια. Είχα μηχανευτεί διάφορους  τρόπους να ξεγλιστρήσω. Έκραζα…”.

https://streamable.com/lxsszg

Αμέσως μετά μίλησε για την αγάπη της στη ροκ μουσική, την πρώτη επαφή με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το πόσο τον συμπαθούσε η μητέρα της.

“Η πιο φαν ήταν η μαμά μου. Τον άκουγε περισσότερο από εμένα. Κολακευόταν πάρα πολύ όταν χτύπαγε το τηλέφωνο και ήταν ο Βασίλης”.

“Επειδή στην αρχή ήρθε στη ζωή μου σε μια στιγμή που εγώ έχανα τον πατέρα μου κια ήμουν τελείως αλλού και δεν έδειχνα κανένα ενδιαφέρον στα τηλέφωνά του η μητέρα μου μού έλεγε “πάρ΄τον πίσω'”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σπαρταριστή ιστορία από την πενταήμερη της κόρης της στη Βρετανία ενώ αποκάλυψε ακόμα μία ξεκαρδιστική εμπειρία της αυτή τη φορά με τον σκύλο της.

https://streamable.com/52pfhf

“Σε μια περιοδεία είχα πάρει τον σκύλο μου, ο οποίος ήταν αρσενικού γένους και είχε φέρει και ένας συνάδελφος τον δικό του σκύλο επίσης αρσενικού γένους. Οι σκύλοι μας ερωτεύτηκαν. Και επί 2 μήνες έκαναν σεξ δεν μπορώ να σου περιγράψω. Όλο το αστείο ήταν ότι ο συνάδελφος που είχε τον σκύλο πόσο είχε ταπεινωθεί που ο σκύλος του είχε φυστικωθεί από τον σκύλο μου που ήταν μικρότερος”.

https://streamable.com/37lz5k

Μιλώντας για την απιστία δήλωσε ότι τη θεωρεί αναπόφευκτη σε μία πολυετή σχέση ενώ εξήγησε και τους λόγους που πιστεύει ότι ισχύει αυτό.

“Νομίζω η απιστία είναι αναπόφευκτη. Κάπου στα 7 χρόνια παρατηρείται. Είναι ιατρικό, παύει να ανεβαίνει η ορμόνη σου από τον σύντροφό σου”.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις για μία νέα τηλεοπτική σειρά μετά από πολλά χρόνια που αφιερώθηκε στο θέατρο μιας και η αδιαφορία όπως είπε της πολιτείας στο ζήτημα των καλλιτεχνών έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα και με αυτόν τον τρόπο θα της δοθεί η ευκαιρία να μη μείνει άπραγη.

https://streamable.com/ga75bz

Η ηθοποιός δήλωσε το πρόβλημα στην Ελλάδα με τις σειρές είναι ότι πρέπει να είναι διδακτικές και “να κουνάνε το δάχτυλο” και άρα δεν κάνουν υπερβάσεις.

“Υπάρχει μία σειρά που μετάνιωσα γιατί δεν πέρναγα καλά, υπάρχει σειρά που με στεναχώρεσε γιατί κόπηκε ερήμην της επιτυχίας. By far το ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’ ήταν ό,τι πιο διασκεδαστικό στα παρασκήνια. Ήταν κάθε μέρα ξεκαρδιστικό. Είχα πει πάω να περάσω καλά. Η τηλεόραση είναι σκληρό μέσο, είναι καλό να μπορείς να περνάς και καλά” είπε.

“Έπεφτε τρομερό γέλιο. Μεγαλώνοντας εκτιμάς πάντα τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις γελάσει στη δουλειά. Ήταν πολύ γενναιόδωρος, τα  καλύτερα πράγματα τα έγραφε για μένα” σχολίασε για τον Χάρη Ρώμα και τη συνεργασία τους.

“Θα ξαναδούλευα μαζί του αν έκανε κάτι διαφορετικό γιατί έχει φαγωθεί να κάνει ριμέικ”, είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/m9kah5