Ελένη Τσολάκη: Τα διαφορετικά γενέθλια, οι πέντε τούρτες και η καραντίνα
Ελλάδα

Ελένη Τσολάκη: Τα διαφορετικά γενέθλια, οι πέντε τούρτες και η καραντίνα

Ελένη Τσολάκη: Τα διαφορετικά γενέθλια, οι πέντε τούρτες και η καραντίνα

Η τρυφερή εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Ελένη Τσολάκη, η οποία τα γιόρτασε μοναχικά στο σπίτι της και εξομολογήθηκε ότι της λείπουν πολύ τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη, ωστόσο η υπόλοιπη οικογένειά της βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και -όπως είναι φυσικό- δεν μπορεί να τους δει, γεγονός που τη στενοχωρεί.

Προσπαθώντας να προσπεράσει τα αρνητικά συναισθήματα, η Ελένη πόζαρε δίπλα στις πέντε τούρτες της, μίλησε για την αγάπη που παίρνει από τα αγαπημένα της πρόσωπα και έστειλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

“Να γελάς… Να αγαπάς… Να χαίρεσαι τη κάθε στιγμή και τη κάθε μέρα! Ακόμα και φέτος που όλοι ζούμε μια δύσκολη πραγματικότητα,στο τέλος σημασία έχει πως έχουμε ο ένας τον άλλο και μοιραζόμαστε συναισθήματα!

Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι που φέτος δεν θα είναι δίπλα μου, αλλά νιώθω πως είναι πιο εδώ από ποτέ! Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για την τύχη που έχω να νιώθω τόση αγάπη!

Να χαμογελάτε όλοι! Και να περάσουν όλα γρήγορα! Του χρόνου όλοι μαζί πιο δυνατοί,πιο ενωμένοι, πιο αγαπημένοι, πιο αγκαλιασμένοι από ποτέ!”, έγραψε η Ελένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να γελας…Να αγαπας…Να χαιρεσαι τη καθε στιγμη & τη καθε μερα!!!🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️Ακομα κ φετος που ολοι ζουμε μια δυσκολη πραγματικοτητα,στο τελος σημασια εχει πως εχουμε ο ενας τον αλλο κ μοιραζομαστε συναισθηματα!!!✨✨Μου λειπουν οι δικοι μου ανθρωποι που φετος δεν θα ειναι διπλα μου,αλλα νιωθω πως ειναι πιο ΕΔΩ απο ποτε!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻νιωθω τεραστια ευγνωμοσυνη για τη τυχη που εχω να νιωθω τοση αγαπη!!💕💕💕Να χαμογελατε ολοι!!!Κ να περασουν ολα γρηγορα!!🙏🏻🙏🏻 Του χρονου ολοι μαζι πιο δυνατοι,πιο ενωμενοι,πιο αγαπημενοι,πιο αγκαλιασμενοι απο ΠΟΤΕ!!!💕💕💕 #birthdaygirl #mybirthday #menoumespiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις