Ελένη Βιτάλη: Στη σκηνή του Ηρωδείου με τον γιο της και τη νύφη της
Ελλάδα

Ελένη Βιτάλη: Στη σκηνή του Ηρωδείου με τον γιο της και τη νύφη της

Ελένη Βιτάλη: Στη σκηνή του Ηρωδείου με τον γιο της και τη νύφη της

Μία παράσταση, η “Ανάμνηση Σμύρνης” έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει στην ίδια σκηνή την Ελένη Βιτάλη, τον γιο της, Νίκο Ξύδη και τη νύφη της, Βαλέρια Κουρούπη, στο Ηρώδειο.

Το μουσικοθεατρικό θέαμα συνδέει τη νεότερη εποχή με τον ελληνισμό της Σμύρνης λίγο πριν την καταστροφή της, μέσα από την αναβίωση των αυθεντικών παραδοσιακών σμυρναίικων τραγουδιών.

Η Ελένη Βιτάλη και η Βαλέρια Κουρούπη με τον θίασο της παράστασης

Η μουσικοθεατρική παράσταση συγκέντρωσε σημαντικούς ηθοποιούς, παλιούς και νέους όπως η Λήδα Πρωτοψάλτη, ο Τάσος Χαλκιάς, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Σταύρος Νικολαΐδης κ.ά.

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος στη σκηνή του Ηρωδείου

Ο Νίκος Ξύδης επί τω έργω

Στα τραγούδια, εκτός από την Ελένη Βιτάλη το κοινό απόλαυσε και την Fide Koksal αλλά και την μπάντα «ΤΖΟΥΜ» στην οποία παίζει ηλεκτρική κιθάρα ο Νίκος Ξύδης.

Η Βάλερια Κουρούπη είχε εντυπωσιάσει με τις φωνητικές της ικανότητες ως Μαίρη Χρονοπούλου στην εκπομπή It’s Show Time του Νίκου Κοκλώνη, που έκανε μια αναδρομή στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Έτσι τα κατάφερε περίφημα στη σκηνή και στάθηκε επάξια δίπλα στη μεγάλη φωνή της Ελένης Βιτάλη.

Το βλέμμα της Ελένης Βιτάλη στη νύφη της μαρτυρά την αγάπη της για τη Βαλέρια. Μαζί τους η Βερόνικα Αργέντζη και ο Δήμος Αβδελιώτης

Η Βαλέρια με τον σύζυγό της, Νίκο Ξύδη και τη μητέρα του, Ελένη Βιτάλη

Τόσο η Βαλέρια όσο και ο σύζυγός της προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι άλλωστε παντρεμένοι εδώ και χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης που παίζει στην παράσταση με τον Λευτέρη Ελευθερίου και τη σύζυγό του, Τατιάνα, τη Βαλέρια Κουρούπη και τον Νίκο Ξύδη

Φωτογραφίες: ΝDP