Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την να δαμάζει τα κύματα!
Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την να δαμάζει τα κύματα!

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την να δαμάζει τα κύματα!

Η θάλασσα είναι η μεγάλη της αγάπη

Αν κάτι αγαπά πολύ στη ζωή της η Ελεονώρα Μελέτη αυτό είναι η επαφή της με τη θάλασσα.

Άλλωστε είναι δεινή windsurfer και το έχει αποδείξει, ενώ είναι κοινή η αγάπη της για το άθλημα με τον σύζυγό της.

Όποτε, λοιπόν, της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις βρίσκεται στη θάλασσα και ανεβαίνει στη σανίδα της για να δαμάσει τα κύματα.

Σε μια τέτοια εξόρμηση στην Ανάβυσσο την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός που κατέγραψε την είσοδό της στο νερό αλλά και τη βόλτα που έκανε σε μια μέρα μάλλον με ιδανικό αέρα για να

Mέσα στην καραντίνα, η Ελεονώρα -που πρόσφατα ξανάγινε ξανθιά- δεν είχε κρύψει την αδημονία της να ξαναβρεθεί στη θάλασσα.

Μάλιστα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της πάνω στη σανίδα γράφοντας:

«Περιμένω πολλά με λαχτάρα μόλις καταφέρουμε να αφήσουμε πίσω για τα καλά αυτό που όλοι ζούμε τώρα. Ένα από αυτά, είναι η αίσθηση του να έχεις περάσει ώρες μέσα στο νερό, να έχεις ευχαριστηθεί τη φύση και το άθλημα που αγαπάς, και βγαίνοντας έξω, το πρώτο πράγμα που ζητάς να είναι ένα μοχίτο μάνγκο κ μια χούφτα πατατάκια… φέτος, όταν επιστρέψουμε στην “κανονικότητα” δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στη φύση και σε όμορφα απλά πράγματα που μπορεί κανείς να απολαύσει σε αυτή. Στην άσκηση, σε κάποιο χόμπι, την ενασχόληση με κάτι που σε κάνει ευτυχισμένο… Εκεί, μέσα σε όλα αυτά, βρίσκεται κρυμμένη αρκετή από τη μαγεία που κάποιος μπορεί να αναζητά».

Φωτογραφίες: NDP