Ελεονώρα Μελέτη: Η προ 20ετίας φωτογραφία με την κουμπάρα της και το σήμερα
Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: Η προ 20ετίας φωτογραφία με την κουμπάρα της και το σήμερα

Ελεονώρα Μελέτη: Η προ 20ετίας φωτογραφία με την κουμπάρα της και το σήμερα

Η παρουσιάστρια παρουσίασε πώς ήταν τότε και πώς είναι τώρα οι δυο φίλες

Μια φωτογραφία που μετρά 20 ολόκληρα χρόνια βρήκε στα κιτάπια της η Ελεονώρα Μελέτη και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ποζάρει τον Αύγουστο του 2002 στον φωτογραφικό φακό, μαζί με την κολλητή της και νονά της μικρής Αλεξάνδρας, σε διακοπές που βρίσκονται στην Κρήτη, ενώ στις άλλες δύο φωτογραφίες, είναι ξανά μαζί με την «αδελφή ψυχή» της, μόλις χθες!

«Aύγουστος 2002!!!

Είκοσι χρόνια πριν! Τότε που οι φωτογραφίες έβγαιναν από φωτογραφική μηχανή. Καλά δεν λέω ότι χρησιμοποιούσαμε το φιλμ καρούλι αλλά οι φωτογραφίες ήταν αυθόρμητες, αφιλτράριστες, κ πραγματικά απαθανάτιζαν τη μαγεία της στιγμής. Κ γι αυτό ήταν τέλειες!

Εδώ με τη αδελφή ψυχή, χρόνια άνθρωπο μου κ μια από τις δυο νονές της Αλεξάνδρας @katerinastratopoulou – η άλλη είναι η @ioanna20m) έχουμε πιει τις ρακές μας στο Θέρισσο της Κρήτης, είμαστε στο τσακίρ κέφι κ χορεύουμε… κάποιος από τη παρέα πιάνει το κλικ.

Στην άλλη φωτογραφία, είμαστε μόλις χθες! Τη φωτογραφία τη τραβήξαμε σελφι, δεν είναι τόσο αυθόρμητη όσο η πρώτη, επιλέξαμε ν είναι όμως αφιλτράριστη όπως όλα τα αυθεντικά κ πραγματικά όμορφα πράγματα στη ζωή! Όπως κ αυτή η φιλία!», έγραψε στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)